Inönü Üniversitesi Diş Hastanesi Randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Inönü Üniversitesi Diş Hastanesi Randevu nasıl alınır?
  2. Malatya Diş Hastanesinden nasıl randevu alınır?
  3. Arastirma hastanesinden nasil randevu alabilirim?
  4. Inönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ne zaman kuruldu?
  5. Devlet diş hastanesi hafta sonu açık mı?
  6. 182 nasıl aranacak?
  7. Ağız ve diş sağlığı merkezleri hafta sonu açık mı?

Inönü Üniversitesi Diş Hastanesi Randevu nasıl alınır?

Hastane randevu listesinde yer almayan bölümlerden randevu alınabilmesi için hastalarımızın randevu hattını (4) kullanmaları önemle duyurulur.

Malatya Diş Hastanesinden nasıl randevu alınır?

Hastane Randevu Merkezi, vatandaşlarımızın ALO 182 hattını arayarak veya internet üzerinden, Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinden muayene randevusu almalarını sağlayan bir hizmettir. ALO 182 Hastane Randevu hattını aradığınızda yanlızca telefon görüşmesi ücretini ödersiniz.

Arastirma hastanesinden nasil randevu alabilirim?

ALO 182 çağrı merkezi, MHRS web sitesi ( https://www.hastanerandevu.gov.tr / https://www.mhrs.gov.tr ), MHRS mobil uygulaması MHRS üzerinden randevu alabilmek için ALO 182 hattımızı arayarak operatörlerimizden destek alabilirsiniz.

Inönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ne zaman kuruldu?

İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi; diş hekimliği alanında eğitim-öğretim vermek amacıyla tarihinde Malatya'da kurulmuştur.

Devlet diş hastanesi hafta sonu açık mı?

Devlet hastanelerinde poliklinikler hafta sonları (Cumartesi – Pazar) çalışmamaktadır. Herhangi bir rahatsızlık yaşamanız durumunda hastanelerin 24 saat düzeniyle haftanın 7 günü çalışan acil servislerine giderek muayene olabilirsiniz.

182 nasıl aranacak?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.

Ağız ve diş sağlığı merkezleri hafta sonu açık mı?

Diş hastaneleri, diş klinikleri Cumartesi günleri de hasta bakmaktadırlar. ... Hasta bu izin ile kliniğe gelip tedavi olabilir. Yani Cumartesi günleri diş hastaneleri ve diş klinikleri açıktır.