Altın arama dedektörü neyi görmez?

İçindekiler:

  1. Altın arama dedektörü neyi görmez?
  2. Dedektör altını nasıl algılamaz?
  3. Pulse dedektör ne demek?
  4. Dedektörün derinliği nasıl arttırılır?
  5. Okm dedektör hangi ülkenin?

Altın arama dedektörü neyi görmez?

Dedektör neyi görmez : Altın arayacak dedektörlerde kullanılan bir diğer yöntem ise, endüksiyon dengesidir. Metallere bir manyetik/elektrik alan uygularsanız, bu enerjiyi depolarlar. ... Bu tür cihazlar, paramanyetik, diamanyetik vs. metalleri ayırabilir. Yani basitçe, demir ile, demir olmayanları ayırt edebilir.

Dedektör altını nasıl algılamaz?

Dedektör neyi görmez : Altın arayacak dedektörlerde kullanılan bir diğer yöntem ise, endüksiyon dengesidir. Metallere bir manyetik/elektrik alan uygularsanız, bu enerjiyi depolarlar. Etki kesilnce de o enerjiyi aynı şekilde geri verirler. Yani, akımı kestiğiniz anda, sinyal birden sıfıra düşmez.

Pulse dedektör ne demek?

Mineralli toprak ve alanlarda manyetik alan oluşturarak dip arama özelliğine sahip dedektörlere Pulse dedektör denir. Derin arama ise bu dedektörlerin çalışma prensiplerini ifade eder. Madenlerin bulunmasında ayrımı pek dikkate almadan yapılan arama çeşitidir.

Dedektörün derinliği nasıl arttırılır?

derinlik arttırmak istiyorsanız başlık çapını büyütmelisiniz. Çap büyüdükçe derinlik artacaktır. Ama yine küçük metallere olan hassasiyet azalacaktır. Derin arama başlıkları uçurtma başlık veya çerçeve başlık olarak da bilinir.

Okm dedektör hangi ülkenin?

OKM dedektörleri Altenburg, Almanya'daki merkezimizde geliştirilmiş, tasarlanmış ve üretilmiştir.