Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bürsin sevgili mi?

İçindekiler:

  1. Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bürsin sevgili mi?
  2. Kerem Bürsin kiminle aşk yaşıyor?
  3. Oğuzhan Koç eski sevgilisi kim?
  4. Kerem Bürsin'in kız arkadaşı kim?
  5. Kerem Bürsin Demet Özdemir Sevgili mi?
  6. Oğuzhan Koç Zeynepten neden ayrildi?
  7. Oğuzhan Koç kiminle beraber?
  8. Demet Özdemir gerçek sevgilisi kim?
  9. Serenay ile Kerem neden ayrıldı?

Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bürsin sevgili mi?

Bu ayrılıktan kısa bir süre sonra Tanrısevsin'in eski sevgilisi Kerem Bürsin'den flaş bir atak geldi. Serenay Sarıkaya'dan yaklaşık 2 ay önce ayrılan Kerem Bürsin, eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'i Twitter hesabından takibe aldı. Ancak Tanrısevsin, eski sevgilisinin takibini karşılıksız bıraktı.

Kerem Bürsin kiminle aşk yaşıyor?

Sen Çal Kapımı dizisinde başrole hayat veren Kerem Bürsin son zamanlarda gündemde sık sık yer alıyor ve herkesi büyük bir şaşkınlığın içerisine sürüklüyor. Uzun süredir Hande Erçel'le aşk yaşadığı iddia edilen Kerem Bürsin evlendi!

Oğuzhan Koç eski sevgilisi kim?

Oğuzhan Koç, eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'in yakın arkadaşı Demet Özdemir ile aşk yaşamaya başladı. Instagram hesabından paylaşım yaparak ilişkisini doğrulayan Koç, "Güzel bir sürecin içerisindeyiz" dedi. Şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir, yeni bir aşka yelken açtı.

Kerem Bürsin'in kız arkadaşı kim?

Son dönemin en çok konuşulan çiftlerinden olan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yapıyor.

Kerem Bürsin Demet Özdemir Sevgili mi?

Kerem Bürsin Demet Özdemir'le çıkan aşk dedikodularına ilk kez yanıt verdi. Önceki gün Bebek'te görüntülenen yakışıklık oyuncu, 'Konuşacak daha önemli konular var' diyerek ilişkiyi net bir şekilde yalanladı.

Oğuzhan Koç Zeynepten neden ayrildi?

Evlilik hazırlığı yapan Zeynep Koçak iş için Fransa-Cannes'a gitti. Dönüşte sevgilisi Oğuzhan Koç'un hareketlerinden şüphelendi. Müstakbel eşinin nikahtan kaçması üzerine tartıştılar ve Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin'in aşkı ortaya çıktı. Yıkılan Zeynep Koçak yakınlarına dert yandı: 'İş gezisi için gitmiştim.

Oğuzhan Koç kiminle beraber?

ÜNLÜ şarkıcı Oğuzhan Koç, hafta başında oyuncu Demet Özdemir'le sevgili olduklarını sosyal medyadan paylaştığı yazıyla duyurmuştu.

Demet Özdemir gerçek sevgilisi kim?

Sevgilisi Demet Özdemir'in kalp emojisini gören sevgilisi Oğuzhan Koç, ufak bir şaşkınlık yaşadıktan sonra "Demet Özdemir yazdı" dedi ve aşkına el sallamayı ihmal etmedi.

Serenay ile Kerem neden ayrıldı?

Kerem Bursin Serenay Sarıkaya ayrılığının nedeni olarak çiftin 3 yıl önce yaptıkları bir reklam sözleşmesinin sona ermesi gösterildi. İddiaya göre, 3 yıl önce bir jean markası için kamera karşısına geçen ve markanın yüzü olan çift sözleşme gereği 3 yıl boyunca sevgili olduklarını göstereceklerdi.