Beşiktaş iskeleden Maçka parkına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş iskeleden Maçka parkına nasıl gidilir?
  2. Maçka Parkı nereye bağlıdır?
  3. Maçka Parkı hangi Mahalle?
  4. Maçka Parkı'nda alkol yasak mı?
  5. Maçka hangi ile bağlı?

Beşiktaş iskeleden Maçka parkına nasıl gidilir?

Metrobüsle Zincirlikuyu durağında inerek Beşiktaş çıkışından çıkınız. Buradan 559C numaralı otobüse aktarma yapınız. Bu otobüsle Beşiktaş Stadyum durağında indiğinizde Maçka Demokrasi Parkı'na ulaşabilirsiniz.

Maçka Parkı nereye bağlıdır?

Maçka Demokrasi Parkı 41.041634 enlem ve 28.994658 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Harbiye Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır. Maçka Demokrasi Parkı haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Maçka Demokrasi Parkı posta kodu 34367.

Maçka Parkı hangi Mahalle?

Maçka Parkı 41.044926 enlem ve 28.994026 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Harbiye Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır. Maçka Parkı haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Maçka Parkı posta kodu 34367.

Maçka Parkı'nda alkol yasak mı?

resmi ismi demokrasi parkı olan park. içinde iki adet cafe/lokanta tarzinda işletme mevcut olup, boğaza bakarak kahve içmenin tadının çıkarılabileceği yer. söz konusu işletmeler ruhsat alamadığından alkol bulunmaz.

Maçka hangi ile bağlı?

Maçka (Rumca: Matsuka, Lazca: Maçxa), Trabzon iline bağlı bir ilçedir. Gümüşhane karayolu üzerinde ve Trabzon'a 29 km uzaklıktadır. Denizden yüksekliği 365 metre olan ilçenin yüzölçümü 1000 km²'dir.