Reeder P13 Blue Max ne malı?

İçindekiler:

  1. Reeder P13 Blue Max ne malı?
  2. Reeder telefon Kime Ait?
  3. Reeder P13 Blue Max hızlı şarj destekliyor mu?
  4. Reeder P13 Blue Max kaç ram?
  5. Reeder hangi markanın ürünü?
  6. Reeder P13 Blue Max neden şarj olmuyor?
  7. Reeder P13 Blue Max kac ram?
  8. Reeder P13 Blue Max ekran görüntüsü nasıl alınır?

Reeder P13 Blue Max ne malı?

Samsun. Yerli akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar firması Reeder, Samsun'daki fabrikasında üretilen yüz tanıma teknolojisi ve parmak izi okuyucu özellikli akıllı cep telefonu P13 Blue, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) onayının ardından tüketiciyle buluşmaya hazır.

Reeder telefon Kime Ait?

Türkiye'nin yerli markası reeder'ın, Samsun'da 8 milyon TL yatırım yaptığı yerli telefon fabrikasının açılışı yapıldı.Yaklaşık 100 kişinin çalıştığı fabrikanın açılışı reeder kurucu ortakları Uygar Saral ve Sezen Sungur Saral'ın ev sahipliğinde yapıldı.

Reeder P13 Blue Max hızlı şarj destekliyor mu?

Reeder P13 Blue Max Hızlı Şarj Type-c Kablo : Usb Type-c Girişlidir. Hızlı Şarj Desteklidir. Data kablosu olarak kullanıma uygundur. 1 metre uzunluğundadır.

Reeder P13 Blue Max kaç ram?

Reeder P13 Blue Max 2021 128 GB Özellikleri
RAM Kapasitesi: 4 GB
Batarya Kapasitesi: 4900 mAh
Parmak İzi Okuyuculu:
Dokunmatik:
Wi-Fi:

Reeder hangi markanın ürünü?

Türkiye'ye ilk olarak e-kitap okuyucuyu getirerek pazarda adından bahseden Reeder, marka olarak 2010 yılında tablet modelini piyasaya sunmuştur. Reeder Hangi Ülkenin Markası? Reeder bir Türk telefon markasıdır. Samsun ilindeki fabrikası üzerinde telefon üretimi yapmaktadır.

Reeder P13 Blue Max neden şarj olmuyor?

Cihazınız şarjda beklediği halde şarj olmuyor ise, adaptör ve USB kablonuzu kontrol etmeniz gerekmektedir. USB kablonuzu fiziki olarak kontrol ediniz. Kablonuzun ucu bükülmüş, kırık, esnemiş olması gibi durumlarda, kablo cihazınızı sağlıklı şarj edemiyor demektir. Bu durumda kablonuzu değiştirmeniz gerekmektedir.

Reeder P13 Blue Max kac ram?

Reeder P13 Blue Max Pro, 6.55 inç ekran genişliğinin yanı sıra 720x1600 piksel ekran çözünürlüğü sayesinde muhteşem görüntü kalitesine sahiptir. 8 GB RAM'i ile arka planda çalışan uygulamalar işinizi aksatmayacaktır. 128 GB ve arttırılabilir depolama alanı ile bütün bilgileriniz her zaman yanınızda olsun.

Reeder P13 Blue Max ekran görüntüsü nasıl alınır?

“Power ve ses kısma tuşlarına” aynı anda basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Android 5 ve üzeri telefonlarda ekranın alt tarafından parmağınız ile basılı tutarak yukarı doğru kaydırdığınızda açılan kolay kullanım çubuğundan ''S'' işaretine basarak da ekran görüntüsü alabilmektesiniz.