Birbenin Pastanesi nerede?

İçindekiler:

  1. Birbenin Pastanesi nerede?
  2. Birben Coşkun Kimdir Burcu?
  3. Birben Coşkun nerede yaşıyor?
  4. Birben Mertcan kim?
  5. Birben Kaç Beden?
  6. Birben boyu kaç?
  7. Mertcan Aktaş kaç yaşında?
  8. Doya doya moda Rabıa kaç yaşında?
  9. Doya doya moda All Star Birben kaç kilo?
  10. Mertcan Aktaş nereli?
  11. Rabia Beyza Ağca kimdir?

Birbenin Pastanesi nerede?

Göztepe'de butik bir pastane sahibi. İşletmeclik yapıyor.

Birben Coşkun Kimdir Burcu?

Boyu 1.74 cm, kilosu 82, beden ölçüsü ise 42-44 olarak belirtiliyor. Birben Coşkun Tv8 ekranlarında yayınlanan moda yarışma programı Doya Doya Moda'da All Star dönemi'nde yer almıştır....Birben Coşkun.
Gerçek AdıBirben Dilan Coşkun
Doğum Tarihi01.01.1996 (25 yaşında)
Burç
Boy1.74 cm
Kilo82 kg
6 satır daha

Birben Coşkun nerede yaşıyor?

Dilan Birben Coşkun 1.74 boyunca ve 24 yaşında. Aslen İzmirli olan ve orada yaşayan Birben Coşkun, işletmecilik yapıyor.

Birben Mertcan kim?

Aslen İzmirli olan ve orada yaşayan Birben Coşkun, işletmecilik yapıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri bölümü mezunu. İşletmecilik yapan ve organizasyonla işleriyle ilgilenen genç yarışmacı, aynı zmaanda butik bir pastane sahibi.

Birben Kaç Beden?

Yarışmacı, kendisine ait bir pastaneye sahip ve onun işletmeciliğini yaparken organizasyon işleriyle de uğraşıyor. 1.70 boyunda, 82 kilo ve 42-44 beden olan Birben, "Benim için moda insanın kendini ve vücudunu tanıyıp kendini en iyi şekilde ifade edebilmesidir diyor ve "Dolabımda olmazsa olmazım dediğim parça ...

Birben boyu kaç?

Birben Coşkun'un boyu 1.74. Ancak kilosu ve bedeni hakkında henüz net bilgi yok. Güzel yarışmacının sosyal medya üzerinde profili mevcut.

Mertcan Aktaş kaç yaşında?

26 yaşında () Mertcan Aktaş/Yaş

Doya doya moda Rabıa kaç yaşında?

Rabia Ağca, 1999 yılında Hatay doğmuştur. Öğrenci olan ve okulunu donduran Rabia, eğitimine devam etme kararı almış ve sınavlara hazırlanmaya başladığını açıklamıştır. 21 yaşında ve 1,68 boyunda olan Rabia Ağca, 75 kilo ve 42 bedendir.

Doya doya moda All Star Birben kaç kilo?

Bedeni ile oldukça barışık bir profil çizen Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Coşkun 82 kilodur. Birben Coşkun 42-44 bedendir. Kıyafet seçimlerinde özgür bir tarzı benimseyen Birben, modanın kendisini ve vücudunu tanıyıp, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmesi olduğunu dile getiriyor.

Mertcan Aktaş nereli?

Mertcan Aktaş
Kişisel bilgileri
Tam adıMertcan Aktaş
Doğum tarihi
Doğum yeriAkçakoca, Türkiye
Boyu1,77 m (5 ft 9 1⁄2 in)
19 satır daha

Rabia Beyza Ağca kimdir?

Rabia Ağca, 1999 yılında Hatay doğmuştur. Öğrenci olan ve okulunu donduran Rabia, eğitimine devam etme kararı almış ve sınavlara hazırlanmaya başladığını açıklamıştır. 21 yaşında ve 1,68 boyunda olan Rabia Ağca, 75 kilo ve 42 bedendir.