T.C kimlik numarası ile neler öğrenilebilir?

İçindekiler:

  1. T.C kimlik numarası ile neler öğrenilebilir?
  2. Kardeşimin adresini nasıl bulurum?
  3. Birinin Mernis adresi nasıl bulunur?
  4. Adres bilgisi nereden öğrenilir?
  5. Bir adreste kimin oturduğunu nasıl öğrenebilirim?
  6. Isimden telefon nasıl bulunur?
  7. Barkodlu ikametgah nasıl alınır?

T.C kimlik numarası ile neler öğrenilebilir?

İnternet sitesinin sisteminde kayıtlı olan T.C. numarası ile kişinin adı, soyadı, doğum tarihi ve ikametgah adresi gibi bilgilere erişilebiliyor. Adres bilgileriyle de bir başka kurumun internet sitesinden nüfus cüzdanı bilgilerine, vergi numarasına, SSK veya Bağ-Kur numarası gibi bilgilere ulaşılabiliyor.

Kardeşimin adresini nasıl bulurum?

Adres Sorgulama adres.nvi.gov.tr/Pages/Bildirim/TcKimlikDogrulama/TcKimlikDogrulama.aspx adresinden gerekli TC Kimlik numarasını dolduruğunuzda istediğiniz kişinin Adresini sorgulayıp, bulabilirsiniz..

Birinin Mernis adresi nasıl bulunur?

İlk olarak www.turkiye.gov.tr adresine giriş yapılmalıdır. Daha sonra ise açılacak olan ekranın sol kısmında yer alan e-Hizmetler sekmesine tıklanmalıdır. Detaylara ve e-Devlet giriş ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. MERNİS adresinizi ikametgah öğrenme sayfamız üzerinden kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Adres bilgisi nereden öğrenilir?

e-Devlet Kapısı
  1. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü
  2. Yerleşim Yeri (İkametgah) ve Diğer Adres Belgesi Sorgulama.

Bir adreste kimin oturduğunu nasıl öğrenebilirim?

1-Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü web sitesinden adres sorgulanabilir mi? Kişilerin ve adreslerinin sistemde kayıtlı olup olmadığıhttp://adres.nvi.gov.trweb adresinden sorgulanabilir.

Isimden telefon nasıl bulunur?

İsimden numara bulmak için Turkcell 11832, Vodafone 11842 ve Türk Telekom 11811 numaralarını arayarak numarasını öğrenmek istediğiniz kişinin ismini vererek numarasını öğrenebilirsiniz. Dilerseniz cep telefonunuzun arama kısmına *100# yazıp arama tuşuna bilinmeyen n umaralar servisine bağlanabilir.

Barkodlu ikametgah nasıl alınır?

Barkodlu İkametgah alımı için hemen turkiye.gov.tr adresine sahip olan e devlet sitesine hızlı şekilde erişim sağlanmalıdır. Bunun adına TC kimlik numarasının ve şifrenin yazılması önem arz eder. Sonrasında ise arama çubuğu kısmına Barkodlu İkametgah ibareleri girilmelidir.