Uygulama durduruldu sorunu nasıl çözülür?

İçindekiler:

  1. Uygulama durduruldu sorunu nasıl çözülür?
  2. Google sürekli duruyor ne yapmam lazım?
  3. Google sürekli olarak duruyor bildirimi neden gelir?
  4. Uygulamalarımı nasıl açabilirim?
  5. 0x80041004 hata kodu nedir?

Uygulama durduruldu sorunu nasıl çözülür?

'Uygulamalar ve Bildirimler' bölümüne gidin ve 'Uygulamalar' sekmesini açmak için dokunun. 'Tüm uygulamaları gör' seçeneğine dokunun ve sorun yaşadığınız uygulamanın üzerine bir kez dokunun. Karşınıza çıkan menüden 'Depolama' sekmesini açın. Daha sonra 'Verileri temizle' ve 'Önbelleği temizle' seçeneklerine tıklayın.

Google sürekli duruyor ne yapmam lazım?

Sürekli olarak duruyor hatasının çözümü Google, Android cihazlarda “ayarlar” bölümüne girerek uygulamalar butonuna basılması gerekiyor. Uygulamalar bölümünde “Google”a tıklanır. Google bölümüne girildikten sonra “güncellemeleri kaldır” butonuna basılarak her beş saniyede bir çıkan hata bir daha gözükmüyor.

Google sürekli olarak duruyor bildirimi neden gelir?

Bu durumun en çok görüldüğü nedenler ise genel olarak uygulama dosyasındaki bozulmalar ve telefon yazılımında meydana gelebilecek arızalardır. İlk yöntem olarak aşağıdaki adımı deneyebilirsiniz; Ayarlar > uygulamalar > uygulamaları yönet bölümünden Google uygulamasının verilerini temizle seçeneğini kullanın.

Uygulamalarımı nasıl açabilirim?

Uygulamalarınızın bazılarını Ana ekranlarda, tamamını da Tüm Uygulamalar'da bulabilirsiniz....Son uygulamalar arasında geçiş yapma
  1. Alttan yukarı doğru kaydırın, basılı tutun, bırakın.
  2. Açmak istediğiniz uygulamaya geçmek için sola veya sağa doğru hızlıca kaydırın.
  3. Açmak istediğiniz uygulamaya dokunun.

0x80041004 hata kodu nedir?

Microsoft'un dağıtdığı İnternet oyunları Windows 7 işletim sistemi 0x80041004 hata kodunu şu anda oynatmaya çalıştığınızda atıyor. ... Oyunlar, eşleme ve yönetim için kullanılan bir Microsoft Server'a bağlanır. Şu andaki oyunlardan birini oynatmaya çalıştığınızda, 0x80041004 hatası size geri döndürülüyor.