Müfettiş yardımcısı ne kadar alır?

İçindekiler:

  1. Müfettiş yardımcısı ne kadar alır?
  2. Müfettiş yardımcısı ne iş yapar?
  3. Müfettişler ne kadar kazanır?
  4. Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı Ne kadar maaş alıyor?
  5. Hazine ve Maliye müfettiş yardımcısı ne yapar?
  6. Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı nedir?
  7. Müfettişlik nasıl bir meslek?
  8. Vali olmak için gerekli şartlar nelerdir?
  9. Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri ne kadar maaş alıyor?
  10. Maarif Müfettişleri ne kadar maaş alıyor?
  11. Müfettişler ne kadar kazanıyor?
  12. Vergi müfettiş yardımcılığı kpss kaç puanla kapattı?
  13. Ziraat Bankası Müfettiş Yardimciliği sınavı nerede yapılıyor?
  14. Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı ne zaman?
  15. Müfettişler ne iş yapar?

Müfettiş yardımcısı ne kadar alır?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKORTALAMA
Kıdemli Müfettiş9.87014.490
Müfettiş6.59011.210
Müfettiş Yardımcısı5.0507.610

Müfettiş yardımcısı ne iş yapar?

Kamu kurumları ve özel bankalarda görev alabilen banka müfettişinin mesleki sorumlulukları şunlardır; Nakit rezervi, tahsis edilmiş teminat ve banka menkul kıymetlerini doğrulamak, ... Bankacılık alanındaki gelişmeleri takip ederek bilgi birikimini sürdürmek.

Müfettişler ne kadar kazanır?

2020 yılı itibariyle ortalama müfettiş yardımcısı maaşı 6.500 lira ile 7.500 lira arasındadır. 2020 yılında müfettiş maaşları ise ortalama olarak 7.300 lira ile 10.500 lira arasında değişir.

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı Ne kadar maaş alıyor?

ZİRAAT BANKASI UZMAN YARDIMCILIĞI MAAŞI 2021 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı maaşlarının 5 bin lira civarında olduğu tahmin ediliyor. Yeni başlangıç yapan gişe görevlisi 2200 TL ile 3500 arasında maaş alır.

Hazine ve Maliye müfettiş yardımcısı ne yapar?

Vergi müfettiş yardımcısı; vergi kaçakçılığını tespit etmek adına denetlemeler yapan ve bu denetlemeleri rapor eden, araştırma yapan, tartışmalı davalarda bağımsız temyiz mahkemelerinde görev alan, vergi ile ilgili konularda işletme ve kuruluşlara gerekli bilgiyi ileten kişiye verilen mesleki unvandır.

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı nedir?

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı meslek mensupları eliyle Banka Teftiş Kurulu, banka yönetimine hedeflere ve politikalara uygun şekilde, risk yönetimi kaidelerine uygun biçimde iş ve işlemlerin yürütülüğü, personelin tüm bu kaidelere uygun hareket ettiği konusunda kontrol ve güvence sağlamaktadır.

Müfettişlik nasıl bir meslek?

Devletteki en önemli pozisyonlardan biri olan müfettişlik, birçok farklı kurumda görev yapanların oluşturduğu bir meslektir. ... Görevleri gereği denetleme yapan müfettişler yolsuzluk ve haksızlıklarla da mücadele ederler. Bir kariyer mesleği olan müfettişlik mesleğine ilk olarak müfettiş yardımcısı olarak başlanır.

Vali olmak için gerekli şartlar nelerdir?

Vali Olma Şartları Nelerdir? Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk veya İşletme bölümlerinden mezun olup Kaymakam Adaylığı Sınavına girilmesi ve başarılı olunması gerekir. Gerekli tecrübeyi kazanmış olan kaymakam veya İçişleri Bakanlığı çalışanları İçişleri Bakanlığı tarafından vali olarak önerilir.

Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri ne kadar maaş alıyor?

Mesleğe yeni girecek olan MEB Maarif Müfettiş Yardımcısının 2020 maaşı yaklaşık olarak 6100 Türk Lirası olacaktır. Yeterlik süreçlerin başarı ile geride bırakmış olan bir MEB Maarif Müfettişinin maaşı ise yaklaşık olarak 6950 Türk Lirası olacaktır.

Maarif Müfettişleri ne kadar maaş alıyor?

Meslekte belirli bir süredir çalışan ve mesleki yeterlik şartlarını yerine getirerek MEB Maarif Müfettişi olmuş olan bir meslek mensubunun 2021 yılı maaşı yaklaşık olarak 8000 Türk Lirasıdır.

Müfettişler ne kadar kazanıyor?

İşte müfettiş maaşları 2021... 9/1 derecesinde mesleğe yeni başlayan müfettiş maaşı 20 TL civarındadır. 6/3 derecesinde 5 yıl deneyimli personelin aylık kazancı TL civarındadır. 4/2 derecesinde 10 yıl deneyimli müfettişin aylık maaşı TL civarındadır.

Vergi müfettiş yardımcılığı kpss kaç puanla kapattı?

Buna göre 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı VMY Alımı 87,283 puanla kapattı.

Ziraat Bankası Müfettiş Yardimciliği sınavı nerede yapılıyor?

Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 2 merkezde (Ankara ve İstanbul) Cumartesi günü saat 10.00'da gerçekleştirilecektir. Banka, gerekli hallerde adayların sınava gireceği yerleri önceden duyurmak kaydıyla değiştirebilecektir. Mülakat süreci Bankamız tarafından yürütülecektir.

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı ne zaman?

Ziraat Bankası yazılı sınav tarihi Yazılı sınav, belirtilen sınav merkezlerinde Cumartesi günü saat 10.00'da başlayacak olup, çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır. Adaylar sınava girebilmek için Sınav Giriş Belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini (fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C.

Müfettişler ne iş yapar?

İş Müfettişi Ne Demek? İş müfettişi; 4857 sayılı İş Kanunu ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'na göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşlarda teftiş ve denetleme yapan kişilere verilen mesleki isimdir.