Çörek otu yağı nasıl kullanılmalı?

İçindekiler:

  1. Çörek otu yağı nasıl kullanılmalı?
  2. Çörek otu yağı ne kadar tüketilmeli?
  3. Çörek otu yağı ne sıklıkla kullanılır?
  4. Çörek otu yağı zayıflamak için nasıl içilir?
  5. Soguk sikim çörek otu yağı nasil anlasilir?

Çörek otu yağı nasıl kullanılmalı?

ÇÖREK OTU YAĞI NASIL KULLANILMALIDIR? - Kahvaltıdan önce 1 tatlı kaşığı çörek otu yağını ağız yoluyla alabilirsiniz. - 1 tatlı kaşığı çörek otu yağını doğrudan yemeğinize katarak ya da içtiğiniz suya veya meyve suyuna karıştırarak tüketebilirsiniz.

Çörek otu yağı ne kadar tüketilmeli?

Çörekotu yağı günde ne kadar içilmeli sorusunun yanıtı günde 1 yemek kaşığından fazla olmamak şartı ile istenilen kadar tüketilebilir olacaktır.

Çörek otu yağı ne sıklıkla kullanılır?

Haricen tüketmek isterseniz günde 1 tatlı kaşığı yeterli olacaktır, yarım saat sonrasında bir şey tüketmemenizi öneririz. Bu şekilde yağ tümden sindirilmiş olacaktır. 1 tatlı kaşığı çörek otu yağında 1 yetişkin kişi için bütün besin değerleri yetecek seviyededir.

Çörek otu yağı zayıflamak için nasıl içilir?

1 bardak suyun içine 1 çay kaşığı çörek otu yağı ve bal ekleyin. Bir tutam da tarçın ilave ederek karışım hazırlayın. Bu karışımı her sabah 1 defa içmelisiniz. Zayıflatan kür olarak 7 gün boyunca denemelisiniz.

Soguk sikim çörek otu yağı nasil anlasilir?

Tadı acı, boğazı çok yakan ve rengi zifir renginde olur. Halbuki çörek otu yağı içi rahattır ve rengi açık renklidir.İçimi rahat ve kendine has bir tadı vardır. *Uygun ortamlarda mı sıkım işlemi yapılıyor? Ortamın hijenik olması ve ortam sıcaklığının max 20 derece olması gerekmektedir.