Skinny fit ne demek anlamı?

İçindekiler:

  1. Skinny fit ne demek anlamı?
  2. Skinny mi slim mi?
  3. Slim fit ne demek pantolon?
  4. Skinny kot ne demek?
  5. Düz kesim jean ne demek?
  6. Skinny jean ne demek erkek?
  7. Slim Comfort fit ne demek?
  8. Skinny beden ne demek?
  9. Normal kesim jean ne demek?
  10. Palazzo jean ne demek?
  11. Slim fit mi skinny fit mi?
  12. Skinny Comfort ne demek?
  13. Carrot fit ne demek?
  14. Comfort fit beden ne demek?

Skinny fit ne demek anlamı?

Dar kesim, bacağı boydan boya sımsıkı saran kot pantolon ya da deriden üretilen pantolon çeşidine skinny jeans denilmektedir. SLİM FİT NEDİR? Slim fit, skinny slender'dan gelir. ... Dar kesim kıyafet, olarak bahsedilen tarz aslında slim fit modelidir.

Skinny mi slim mi?

Skinny: Her markada karşına çıkar skinny jeans. ... Slim: Daha insani ölçülerde bir kesim bu mesela Skinny'lere göre. Fazla kumaşlardan arındırılmış bir seçenek. Daha düz kesim baldır kısmı ve daralan ama bileklerine pranga gibi yapışmayan paçaları olan bir kesim.

Slim fit ne demek pantolon?

Slim fit kesim fazla kumaşlardan arındırılmış bir şekilde pantolon modelinin üretimidir. ... Skinny kesime nazaran biraz daha bol olsa da slim fit kesime sahip olan pantolonlar vücudu tamamen sarar.

Skinny kot ne demek?

Skinny jean, son yıllarda özellikle kadınların sıklıkla günlük giyim kıyafet kombinlerinde tercih ettiği bir kot pantolon kesim tarzıdır. Kelime anlamı olarak Türkçeye "dar kot pantolon" olarak çevrilebilir. Skinny jean'lerde kullanılan kumaşın özelliği tamamıyla sert kot kumaş olmamasıdır.

Düz kesim jean ne demek?

Günümüzde jean ailesinin en çok tercih edilen kalıplarından biridir. Straight : Bu kalıp regular, standart ve düz kesim olarakta adlandırılır. Straight pantolonlar düz kesimdir ve bedeni sarmalamazlar. Kalçadan paçaya doğru genişleme veya daralma olmadan aynı genişlikte inen pantolonlardır.

Skinny jean ne demek erkek?

Erkek skinny jean, bacaklarınızı sımsıkı saran dar kesimli, elastan karışımlı kot pantolondur.

Slim Comfort fit ne demek?

Eğer normal istatistiksel sınırlar içinde iseniz Slim Fit gömleğin vücudunuza oturduğunu ve vücut hatlarınızın belirgin olduğunu görürsünüz. Regular Fit'te biraz daha ferah bir şekilde vücudunuza oturduğunu görürsünüz. Comfort Fit'te ise tam bir rahatlık ve bolluk hissedersiniz.

Skinny beden ne demek?

Dar kesim, bacağı boydan boya sımsıkı saran kot pantolon ya da deriden üretilen pantolon çeşidine skinny jeans denilmektedir.

Normal kesim jean ne demek?

Regular Jeans Bu kalıp jeanler regular, standart ve düz kesim olarak da adlandırılır. Regular kalıplı pantolonlar düz bir kesime sahiptir ve bedeni sarmazlar. Erkekler tarafından daha çok tercih edilen bu modelde kalçadan paçaya doğru bir genişleme veya daralma olmaz.

Palazzo jean ne demek?

Genellikle geniş kesim, belden oturan bol kesim pantolonlar olarak tarif edilen palazzo pantolonlar 2018 yaz sezonun en çok tercih edilen modelleri arasındaki yerini almış durumda.

Slim fit mi skinny fit mi?

Slim fit, skinny slender'dan gelir. Özellikle bel ve kol kısmı vücut şeklinize doğru oturan kıyafet tarzıdır. Dar kesim kıyafet, olarak bahsedilen tarz aslında slim fit modelidir.

Skinny Comfort ne demek?

FİLTRELE & SIRALA. Şeklini koruyan ekstra yumuşak Tencel® lyocell karışımından üretilmiş yıkanmış streç kottan, 5 cepli pantolon.

Carrot fit ne demek?

Carrot Fit (Havuç kesim): Bu modelin havuca benzetilmesinin sebebi belinin geniş ve düşük, bacak bölgesinin ise sivri ve dar olmasıdır.

Comfort fit beden ne demek?

Regular Fit'te biraz daha ferah bir şekilde vücudunuza oturduğunu görürsünüz. Comfort Fit'te ise tam bir rahatlık ve bolluk hissedersiniz.