T kuru gıda ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. T kuru gıda ne iş yapar?
  2. Taze Kuru meyveler nelerdir?
  3. Tkuru açılımı nedir?
  4. Hangi meyveler nasıl kurutulur?
  5. Tkuru kaç lot?
  6. Kış için hangi meyveler kurutulur?
  7. Meyve nasıl kurutulur tarifi?
  8. KENT kime aittir?

T kuru gıda ne iş yapar?

TAZE KURU GIDA SANAYI VE TICARET A.S.
BİST KoduTKURU
Faaliyet AlanıHer türlü gıda maddelerinin, özellikle sebze ve meyvelerden yaş veya kuru mamul, yarı mamul ve bu mamul ve yarı mamullerle ilgili bilumum ham ve yardımcı maddelerin üretilmesi, ambalajlanması ve paketlenmesi
Sermaye1.000.000 TL
Kuruluş Tarihi30.05.2012
7 satır daha

Taze Kuru meyveler nelerdir?

Taze kuru meyve çeşitlerinden en tercih edilen ve en sevilen diğer kurutulmuş meyveler ise; erik kurusu, jumbo kayısı kurusu, kavun kurusu, altın çilek, çilek kurusu, elma kurusu, zencefil kurusu, kivi kurusu, üzüm kurusu, incir kurusu, hurma, keciboynuzu, portakal kurusu, şeftali kurusu, cennet hurması kurusu, ananas ...

Tkuru açılımı nedir?

TAZE KURU GIDA (TKURU)

Hangi meyveler nasıl kurutulur?

Peki hangi meyveleri kurutabiliriz? Aslında çoğu meyveyi sağlıklı ortamlarda kurutabiliriz. Bunların birazını sayacak olursak; elma, kayısı, kavun, incir, şeftali, muz, vişne, böğürtlen, yaban mersini, üzüm, armut, ananas, portakal, hurma, kivi, mango, dut, çilek ve daha birçok meyve kurutulabilir.

Tkuru kaç lot?

TAZE KURU GIDA (TKURU)
Hisse AdıAlışHacim (LOT)
TKURU193,30007.135,00

Kış için hangi meyveler kurutulur?

Meyveler arasında kurutmaya en elverişli elma, armut, vişne, erik, kayısı, üzüm ve duttur. Sebzelerden ise bamya, biber, fasulye, patlıcan ve kabağını sayabiliriz. Yeşillikler arasında ise nane, kekik ve biberiye ilk sıralarda gelir. Sebze ve meyveleri açık havada, fırında ve kurutma dolaplarında kurutabilirsiniz.

Meyve nasıl kurutulur tarifi?

Arzunuza uygun incelikte doğrayın. dilimleri bal, tarçın gibi malzemelerle de tatlandırabilirsiniz. Önceden ısıtılmış 100 derece fırında 1-2 saat kadar kontrollü bir biçimde kurutun. Ardından çıkarıp oda sıcaklığında soğumaya bırakın. Eviniz fazla güneş alıyorsa yaz mevsiminde fırınsız da meyve kurutabilirsiniz.

KENT kime aittir?

2010 yılında küresel bir operasyonla Cadbury, Kraft Foods şirketi tarafından satın alındı ve Kent Gıda da, Kraft Foods bünyesine girdi.