Galatasaray Fan token kaç TL?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Fan token kaç TL?
  2. Gala token nereden alınır?
  3. Gal token nedir?
  4. Galatasaray Fan token kaç dolar?
  5. Fan token piyasalar nedir?
  6. Gala Coin ne kadar?
  7. Fan token ne demek?
  8. Fan token piyasaları nedir?
  9. 1 Token kaç dolar?
  10. Fan token varlıklar ne demek?
  11. Fan token varlık nedir?

Galatasaray Fan token kaç TL?

Galatasaray Fan Token bugünkü fiyatı ₺74.23 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺26,962,112 TRY.

Gala token nereden alınır?

Gala Games (GALA) Nereden Alınır? Ağustos 2021 itibarıyla GALA token; Sushiswap, Gate.io, Uniswap V3, KuCoin ve Bitrue üzerinden alınabiliyor.

Gal token nedir?

tarihinde piyasaya sürülen GAL (Galatasaray Fan Token), Galatasaray spor kulübünün resmi taraftar token'ıdır. ... Fan token kullanan kulüpler arasında Paris Saint Germen, Juventus, Roma, Atletico Madrid ve Barcelona gibi yabancı ülkelerin yanı sıra; ülkemizden Galatasaray ve Trabzon gibi takımlar yer alıyor.

Galatasaray Fan token kaç dolar?

Güncel fiyat, GAL başına $10,652466. Galatasaray Fan Token, $35,35 ile tüm zamanların en yüksek değerinin %69,87 altında. Güncel dolaşımdaki arz 3.507.572 GAL.

Fan token piyasalar nedir?

Fan/Taraftar Token Nedir? Taraftar Token; spor kulüpleri ile taraftarlar arasında etkileşimi arttırmak ve taraftarlara söz hakkı verilerek çeşitli konularda oylamaya katılmalarını sağlayan ve fikirlerini beyan etmelerine izin veren bir utility token çeşididir.

Gala Coin ne kadar?

Gala Coin fiyatı 1.03 TL ve Gala coin piyasa değeri 7,624,311,947 TL'dir.

Fan token ne demek?

Taraftar token veya Fan Token, son zamanlarda oldukça popüler olan ve spor taraftarlarını kripto para dünyasında kulüpleri ile birleştirmeyi hedefleyerek ortaya çıkan, takım ile ilgili konularda taraftarlara oy hakkı vererek aralarında etkileşimi sağlamayı hedefleyen ürünlerdir.

Fan token piyasaları nedir?

Fan Token, diğer adıyla taraftar tokenler, spor kulüpleri ile taraftarları arasında etkileşimi artırmak, taraftarlara söz hakkı vermek ve onlara çeşitli avantajlar sunmak amacıyla çıkarılmış olan token'lar.

1 Token kaç dolar?

Güçlü kripto para borsalarında ortalama Basic Attention Token fiyatı 0,7142 USD'dir. 1 Basic Attention Token Türk Lirası bazında ise 0,00 TL değerine sahiptir.

Fan token varlıklar ne demek?

Fan Token'ların Çalışma Mekanizması Taraftar Tokenları, sahip olduğunuz Takım veya kulübün kendisini temsil eden ve size kulübe özel benzersiz ödüller ve deneyimler kazanma erişimi sağlayan dijital varlıklardır.

Fan token varlık nedir?

Taraftar Token, (Fan Token) spor kulüpleriyle taraftarı arasında dayanışma yaratan, kulüplere finans sağlayan bir tür utility token çeşididir. Token ile spor kulübü arasında direkt ilişki olduğunda müsabakalarda elde edilen başarı ve başarısızlığa göre değerleri artar veya azalır.