TRT Haber'in spikeri kim?

İçindekiler:

  1. TRT Haber'in spikeri kim?
  2. TRT Haber spikeri bayan kim?
  3. Seval Çöpür kim?
  4. TRT Haber Gün Sonu sunucusu kim?
  5. Seval Çöpür hangi kanala geçti?
  6. Insanlık hali sunucusu kim?
  7. TRT Haber hangi kanalda?

TRT Haber'in spikeri kim?

Nilgün Balkaç 1969'da Ankara'da doğdu. Ankara Koleji'nde okuyan Nilgün Balkaç, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Nilgün Balkaç gazeteciliğe 1987'de TRT'de adım attı. Önceleri yabancı filmleri Türkçeye çevirme işinde, daha sonra TRT'de hava durumu sunmaya başladı.

TRT Haber spikeri bayan kim?

2017 senesinin Şubat ayında TRT Haber kanalına geçen sunucu TRT Haber kanalında sabah programı hazırlayıp sunmaya başladı. Nilgün Balkaç halen TRT Haber'de görevine devam etmektedir.

Seval Çöpür kim?

Seval Çöpür, 25 Haziran 1982 tarihimde dünyaya geledi. Kimya Mühendisi olan İstanbul Medya Akademisi'nde eğitim almıştır. ... İstanbul Üniversitesi mezunu olan Çöpür, 2011 yılında TRT 1 Ana Haber'i sunmuş. 2017 yılında Erhan Çelik'in veda etmesinin ardından yeniden görevi devralmıştır.

TRT Haber Gün Sonu sunucusu kim?

ESRA KAYA'nın sunduğu “Gün Sonu” haftaiçi her gece 01-03:00 arası TRT Haber'de...

Seval Çöpür hangi kanala geçti?

Esra Harmanda, Züleyha Ortak, Ece Erken'den sonra Pelit Çift'in kameralar karşısına geçtiği proje, bu kez TRT 1'in eski ana haber spikerlerinden birine teslim. TRT Ana Haber'den sonra TRT Haber'de yaptığı programlarla seyirci karşısına çıkan Seval Çöpür, 'İyi Fikir'in yeni sunucusu oldu.

Insanlık hali sunucusu kim?

Yayınlandığı dönem izleyicilerin ilgiyle ve beğeniyle takip ettiği “İnsanlık Hali” artık TRT2 ekranında olacak. Her hafta pazartesi akşamları saat 23.00'te yayımlanacak programın moderatörlüğünü TRT'nin başarılı sunucusu Seval Çöpür üstlenecek.

TRT Haber hangi kanalda?

TRT Haber
Tivibu33. kanal (HD)
Kablo yayını
Analog KabloTVS 5
KabloTV10. kanal (HD) 44. kanal (SD)
27 satır daha