Hand up sütyen ne demek?

İçindekiler:

  1. Hand up sütyen ne demek?
  2. Penti pop up sütyen nedir?
  3. Desire push up ne demek?
  4. Sütyen bedeni D ne demek?
  5. Pop up sütyen nasıl?
  6. Penti lol up ne demek?
  7. Full brief Külot ne demek?
  8. Mikro destekli sütyen ne demek?
  9. Lace sütyen ne demek?
  10. Desire push up Bralet ne demek?
  11. ABC kap sütyen ne demek?
  12. Cocktail sütyen nedir?
  13. Bloom sütyen destekli midir?

Hand up sütyen ne demek?

Büyük bedenlerde bile kaymaz , düşmez dekolte straplez sütyen. ... İçinde yer alan el formundaki destekleriyle göğsü yukarı kaldırır, yanlardan kavrayıp önde toparlayarak muhteşem bir göğüs dekoltesi yaratır. Toparlayıcı yapısı ile büyük beden straplez sütyen arayışında olanların kullanımına da uygundur.

Penti pop up sütyen nedir?

Penti Pop Sütyen ekstra push up özelliği ile göğüslerinize güzel bir görünüm kazandırır. Ekstra push up özelliği küçük göğüslü kadınların da mükemmel dekolte görüntüsüne sahip olmasına yardımcı olur. ... Penti klasiklerinden olan bu sütyen yumuşak ve esnek dokusuyla size aynı zamanda konfor sunan bir iç giyim ürünüdür.

Desire push up ne demek?

Push up özelliği sayesinde Desire Push Up Bralet, göğüslerine doğal bir dolgunluk kazandırır. ... Ön yüzünde yer alan askılarıyla birleşen çapraz bantlar ile daha çekici bir görünüm kazanmana yardımcı olan Desire Push Up Bralet'in bantlarının üzerinde yer alan minik taşlar, bralete oldukça şık bir görünüm katar.

Sütyen bedeni D ne demek?

Beden ölçüsü, göğüs ölçüsünden 1 beden genişse: A CUP. ... Beden ölçüsünün göğüs ölçüsünden 2 beden dar olduğu durumlar da D CUP. (Örneğin; Göğüs 90, beden ölçüsü 80 olduğunda "80 D " sütyen verilir.) Beden ölçüsünün göğüs ölçüsünden 3 beden dar olduğu durumlar da DD CUP.

Pop up sütyen nasıl?

Sütyenin alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle dolgulu, destekli yada push up sütyen olarak da bilinir.

Penti lol up ne demek?

Şık görünümü ve kontrast renkleri ile vazgeçilmez iç giyim parçalarından biri olan Lol Up Colors Sütyen, senin için ayrıcalıklı bir dünyanın kapısını aralar. Push up özelliği sayesinde, yanda ve altta bulunan dolguları ile göğüslerini sıkıştırarak daha yukarı kaldırır.

Full brief Külot ne demek?

Full briefs Full brief külotlar karın ve kalçayı tamamen sararak doğal bir görünüm sağlar. Karın bölgesini inceltir.

Mikro destekli sütyen ne demek?

TEN MİCRO KAPLI PUSH UP SÜTYEN Yarım damla kalıbı ile omzunuza doğru uzanan kısım yapısı ile göğüs kısmını tamamen sarar. Dolgulu iç yapısı sebebi ile göğüs kısmını alttan yukarıya doğru iterek dik duruş sağlar. Ayarlanabilir ve sökülüp takılabilen askı özelliği istediğiniz zaman değiştirmenize imkan sağlar.

Lace sütyen ne demek?

Laluce Lace Sütyen, lifting özelliği sayesinde göğüsleri alt kısımlardan destekleyerek yukarı kaldırır ve hacimli bir görünüm oluşturur. ... Dantel ve tül kumaşın mükemmel uyumunu birlikte sunan Laluce Lace Sütyen, ön kısmındaki küçük fiyonk detayı ile şık ve çekici bir hava yaratır.

Desire push up Bralet ne demek?

Push up özelliği sayesinde Desire Push Up Bralet, göğüslerine doğal bir dolgunluk kazandırır. ... Ön yüzünde yer alan askılarıyla birleşen çapraz bantlar ile daha çekici bir görünüm kazanmana yardımcı olan Desire Push Up Bralet'in bantlarının üzerinde yer alan minik taşlar, bralete oldukça şık bir görünüm katar.

ABC kap sütyen ne demek?

Beden ölçüsü, göğüs ölçüsünden 1 beden genişse: A CUP. (Örneğin; Göğüs 80, beden ölçüsü 80 olduğunda "85 A" sütyen verilir.) Beden ve göğüs ölçüsü eşit oranda büyükse: B CUP. (Örneğin; Göğüs 90, beden ölçüsü 85 olduğunda "90 B" sütyen verilir.)

Cocktail sütyen nedir?

Cocktail sütyen tamamen dikişsizdir ve göğüslere iyi form verir. Straplez kesimli olan sütyenin silikon bantları kaymayı önler ve bu sayede askısız da kullabilirsiniz.

Bloom sütyen destekli midir?

Lifting özelliği ile göğüsleri alttan destekleyip kaldıran Bloom Sütyen, kaplarının altındaki balenleri ile göğüslerinin daha dik ve estetik görünmesini sağlar.