Öğretmenler kaç saatten sonra ek ders ücreti alır?

İçindekiler:

  1. Öğretmenler kaç saatten sonra ek ders ücreti alır?
  2. Sınıf öğretmeni Ekim ayı ek ders kaç saat?
  3. Sınıf öğretmenleri en fazla kaç saat ek ders alır?
  4. Sınıf öğretmeni haftada en fazla kaç saat ek ders alabilir?

Öğretmenler kaç saatten sonra ek ders ücreti alır?

Öğretmenler maaşlarını 15 saat ders karşılığı alırlar. Ancak hafta içerisinde çalışma saatlerini 30'a tamamlarlar. Bu şekilde de 15 saatin üzerinde girmiş oldukları dersler için ek ders ücreti alırlar. 30 saat derse giren bir öğretmen eğer isterse 10 saat DKY kursunda ders verebilir.

Sınıf öğretmeni Ekim ayı ek ders kaç saat?

Yüz yüze eğitimdeki ders saati + canlı dersteki ders saati toplamına göre sınıf öğretmenleri için 18 saat üstündeki ders saati sayısı, branş öğretmenleri için de 15 saat üstündeki ders saati sayısına ek ders ücreti verilecek.

Sınıf öğretmenleri en fazla kaç saat ek ders alır?

Öğretmenler almış oldukları maaş karşılığında belli saat ders vermektedir. Branş öğretmenleri için haftalık 15 saat maaş karşılığı verilen ders sayısıdır. Bu saatler dışında girilen dersler ise ek der olarak tanımlanır. Sınıf öğretmenliği olması halinde ayrıca 2 saat ek ders eklenir.

Sınıf öğretmeni haftada en fazla kaç saat ek ders alabilir?

Anaokullarında, anasınıflarında, yetiştirme yurtlarında, okuma yazma kurslarında, gezici köy kurslarında görevli öğretmenler ile ilköğretim kurumlarında görevli sınıf öğretmenleri aylıkları karşılığında haftada 18 saat, branş öğretmenleri 15 saat ders okutmakla yükümlüdürler.