Hastaneden nasıl randevu alabilirim?

İçindekiler:

  1. Hastaneden nasıl randevu alabilirim?
  2. Hastane için hangi numaradan randevu alınır?
  3. MHRS nasıl giriş yapılır?
  4. MHRS kodu nasıl alınır?
  5. Nüfus müdürlüğü randevu numarası kaç?
  6. Kimlik randevusu nasıl alabilirim?

Hastaneden nasıl randevu alabilirim?

Hastanelerden randevu almak için ALO 182 çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre T.C. Kimlik numaranızı vererek asistan bilgilerinizi onayladıktan sonra adım adım randevu alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hastane için hangi numaradan randevu alınır?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir.

MHRS nasıl giriş yapılır?

MHRS, Sağlık Bakanlığı'nın Merkezi Hekim Randevu Sistemi'dir. MHRS sistemine giriş yapabilmek için MHRS sistemine üye olmanız gerekiyor. Üyelik işlemlerinizi yaptıktan sonra https://www.hastanerandevu.gov.tr/Randevu internet adresi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve MHRS şifresi ile sisteme giriş yapın.

MHRS kodu nasıl alınır?

PIN kodu uygulaması, kullanıcıların tercihine bağlı olarak verilmektedir. MHRS web uygulaması üzerinden (hastanerandevu.gov.tr) “e-Devlet ile Giriş” butonuyla sisteme erişerek Hesap Bilgileri kısmından “İleri Seviye Güvenlik” sekmesine tıklayarak PIN işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Nüfus müdürlüğü randevu numarası kaç?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü https://randevu.nvi.gov.tr/ web portalı üzerinden ya da Çağrı Merkezinden (Alo 199) alınır.

Kimlik randevusu nasıl alabilirim?

YENİ KİMLİK RANDEVUSU NASIL ALINIR? Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü https://randevu.nvi.gov.tr/ web portalı üzerinden ya da Çağrı Merkezinden (Alo 199) alınır.