Mevcut Tarifemi nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Mevcut Tarifemi nasıl öğrenebilirim?
  2. 5555 numara kime ait?
  3. Internet aşımı nasıl durdurulur Turkcell?
  4. Vodafone Akıllı Durma özelliği nasıl kapatılır?
  5. Internet limit durma nedir?
  6. Akıllı fatura nasıl yapılır?
  7. Duran tarife nasıl yapılır?
  8. Vodafone taahhüt bitince ne olur?
  9. Aşmayan tarife nedir?

Mevcut Tarifemi nasıl öğrenebilirim?

TARIFE yazıp 2222'ye göndererek veya Online İşlem Merkezi'nden mevcut tarifenizi öğrenebilirsiniz.

5555 numara kime ait?

Avea (Türk Telekom) hattınızı mobil ödeme kullanımına kapatmak için “MOBİLODEME İPTAL” yazarak 5555'e kısa mesaj atarak talebinizi iletebilirsiniz. Turkcell hattınızı mobil ödeme kullanımına kapatmak için Müşteri Hizmetleri (532) arayabilirsiniz.

Internet aşımı nasıl durdurulur Turkcell?

Kullanımınızı kısıtlayarak durdurur ve sizi bilgilendirir. Kampanyaya “AKILLI FATURA” yazıp 2222'ye SMS göndererek katılabilirsiniz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Vodafone Akıllı Durma özelliği nasıl kapatılır?

İptal dur yazıp 7000'e gönderdiğiniz takdirde iptal oluyor.

  1. Destekle.
  2. Yanıtla.

Internet limit durma nedir?

​Bireysel faturalı abonelerimiz için 12 ay boyunca Akıllı Fatura servisi ve aylık 1 GB internet. İnternetli Limitinde Durma Kampanyasına katılan aboneler, bu kampanya dahilinde Akıllı Fatura servisinden ek ücret ödemeden yararlanabileceklerdir. ...

Akıllı fatura nasıl yapılır?

Platinum Plus 6 GB, Platinum Plus 8 GB veya Platinum Plus 10 GB paketlerindeki aboneler PLATINUM AKILLI FATURA yazıp 2200'a kısa mesaj göndererek Hediye Akıllı Fatura Kampanyası'ndan yararlanabilirler.

Duran tarife nasıl yapılır?

VODAFONE DURAN TARİFELERE NASIL DAHİL OLUNUR Vodafone'lular DURAN yazıp 7000'e mesaj atarak Duran Tarifelerin sağladığı hesabını bilme özgürlüğünden faydalanabiliyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ve online işlem gibi kanallarla ya da Vodafone Cep Merkezlerini ziyaret ederek Duran Tarife'ye geçmek mümkün oluyor.

Vodafone taahhüt bitince ne olur?

Taahhüt süresinin bitiminden önce Vodafone, müşterilerine taahhüt bitiş tarihinin de yer aldığı bir sms gönderiyor. ... Aksi halde müşteri, indirimsiz fiyatla tarifesini kullanmaya devam ediyor. Bu durum da fatura dönemi sona erdiğinde müşterinin yüksek miktarda fatura borcu ile karşılaşmasına yol açabiliyor.

Aşmayan tarife nedir?

Tarifeler kapsamında sunulan internet, dakika ve SMS kullanım hakkı tükendiğinde, hatta tanımlı başka internet,dakika veya SMS hakkı yok ise kullanım fatura dönemi sonuna kadar durdurulur ve ek ücretlendirme yapılmaz. Kullanıma devam etmek için ek paketlere kaydolabilirsiniz.