Kliniğin anlamı ne?

İçindekiler:

  1. Kliniğin anlamı ne?
  2. Elektronik posta nedir sözlük anlamı?
  3. Elektronik posta nedir bulmacada?
  4. Elektronik posta ne demek TDK?
  5. Elektronik posta nasıl yazılır TDK?

Kliniğin anlamı ne?

klinik, -ği anlamı Hastanın bakıldığı, muayene edildiği yer: "Onu, anlamını yitiren kliniğe ayaklarının alışkanlığı götürüyordu." -T. Buğra. 2. Hekim olacak öğrencilerin hasta başında uygulamalı olarak ders gördükleri hasta koğuşu.

Elektronik posta nedir sözlük anlamı?

e-posta, internet üzerinden gönderilen dijital mektup. Elektronik posta kavramının akronimidir. Elektronik posta (kısaca e-posta, İngilizce e-mail), kullanıcıların sayısal ortamda yazdıkları ve birbirlerine gönderdikleri iletilere verilen addır.

Elektronik posta nedir bulmacada?

Cevap : Bulmacada 'Elektronik Posta' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Elektronik Posta' sorusunun yanıtı 3 harflidir ve cevaba ise RFC yazabilirsiniz.

Elektronik posta ne demek TDK?

a. Bilgisayarlar veya bir ağ içindeki belli gönderim merkezleri arasında elektronik bilgi iletişimi, elmek, e-posta: “Yıllar sonra elektronik posta mesajları teati ederek barıştık.” -R. Erduran.

Elektronik posta nasıl yazılır TDK?

Yazarı: İnternet üzerinden gönderilen dijital mektup anlamına gelir. Bu kelime genellikle eposta, e-mail şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı e-posta şeklinde olmalıdır.