Psikolojik danışmanlar ne yapar?

İçindekiler:

  1. Psikolojik danışmanlar ne yapar?
  2. UYAP Vatandaş Bilgi Sistemi nedir?
  3. UYAP yardım masasının kullanıcıların taleplerini çözüme kavuşturdu hizmetler nelerdir?
  4. UYAP Yardım Masası hangi bünyede?
  5. UYAP Döküman Editörü ne işe yarar?

Psikolojik danışmanlar ne yapar?

Psikolojik Danışman Ne İş Yapar? Psikolojik danışman danışanların kendini anlamasına, problemlerini çözmede gerçekçi kararlar almasına, çevresindeki imkanları tanımasına ve sahip olduğu kapasitesini kendisine uygun bir düzeyde geliştirmesine yardımcı olur.

UYAP Vatandaş Bilgi Sistemi nedir?

UYAP e-Vatandaş Bilgi Sistemi; vatandaşa kaliteli, güvenli, etkin hizmetlerin elektronik ortamda ve bürokratik engellere takılmadan kolayca sunulmasını, vatandaşın, adli mekanizmalara internet üzerinden erişmesini ve dosyası hakkındaki kapak bilgilerini öğrenmesini sağlamaktadır.

UYAP yardım masasının kullanıcıların taleplerini çözüme kavuşturdu hizmetler nelerdir?

UYAP'ı kullanan birimlerin karşılaştıkları sorunların çözümü ve taleplerinin değerlendirilmesi amacıyla Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Yardım Masası kullanıcıların spectra, e-posta, telefon ve faksla gelen uygulama ve şifre ile ilgili sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmaya yönelik hizmet ...

UYAP Yardım Masası hangi bünyede?

ÇAĞRI MERKEZİ TELEFONU 00 dan;
Uygulamalar için
Mobil arama bilgi sistemi7-2
Şifre Talep Faks24
Donanım Arıza Takip Faks25

UYAP Döküman Editörü ne işe yarar?

UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) Bilişim Sistemi Doküman Editörü, Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen, belgeler oluşturmanıza yardım etmek üzere tasarlanmış UYAP Bilişim Sistemiyle entegre çalışabilen bir kelime işleme programıdır.