Özel eğitim öğretmenliği için kaç sene üniversite okumak gerekir?

İçindekiler:

  1. Özel eğitim öğretmenliği için kaç sene üniversite okumak gerekir?
  2. 2020 net ek ders ücreti ne kadar?
  3. Evde eğitim ek ders kaç saat?
  4. Evde eğitim hizmeti kaç saat?
  5. Evde eğitim Günde kaç saat?
  6. Evde eğitim hizmeti Haftada kaç saat?

Özel eğitim öğretmenliği için kaç sene üniversite okumak gerekir?

Özel Eğitim Öğretmenliği, üniversitelerde Eğitim Fakültesi bünyesinde eğitimi verilmekte olan ve yalnızca Sözel puan türüne göre öğrenci kabul eden 4 yıllık bir lisans bölümüdür.

2020 net ek ders ücreti ne kadar?

Gündüz, sınav görevi, ders dışı egzersiz, nöbet görevi (gündüz) net ek ders 18.

Evde eğitim ek ders kaç saat?

Bu çerçevede, rehberlik ve araştırma merkezinde 15 saat aylık ve 15 saat ek ders ücreti karşılığı ders görevini yerine getiren özel eğitim öğretmenleri evde eğitim hizmetleri kapsamında görevlendirilebilir.

Evde eğitim hizmeti kaç saat?

Evde eğitim faaliyetleri öncelikle sınıf öğretmenleri olmak üzere diğer öğretmenlerin görevlendirmesi ile yürütülür. Evde eğitim hizmetine ilişkin planlama, bireyin ihtiyacı ve eğitim ortamına ilişkin şartlar dikkate alınarak ve haftalık ders saati sayısı 10 (on) saatten az olmamak üzere kurulca belirlenir.

Evde eğitim Günde kaç saat?

MADDE 9- (1) Evde eğitim hizmetine iliĢkin planlama, bireyin ihtiyacı ve eğitim ortamına iliĢkin Ģartlar dikkate alınarak ve haftalık ders saati sayısı 10 (on) saatten az olmamak üzere kurulca; hastanede eğitim hizmetine iliĢkin planlama ise okul yönetimince yapılır.

Evde eğitim hizmeti Haftada kaç saat?

Evde eğitim hizmeti planlaması öğrencinin eğitim ihtiyacı ve eğitim ortamı göz önüne alınarak, haftalık 10 (on) ders saatinden az olmayacak şekilde İl veya İlçe Özel Eğitim Hizmetleri Kurulu tarafından yapılır.