Digitürkte Yaban TV hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Digitürkte Yaban TV hangi kanalda?
  2. Yaban TV sahibi kimdir?
  3. D smart Olay TV kaçıncı kanalda?
  4. D-smart spor paketinde hangi kanallar var?
  5. D smart aile spor paketinde ne var?
  6. D smart cayma hakkı kaç gün?

Digitürkte Yaban TV hangi kanalda?

Yaban TV 189 numaralı kanalda yayınlanıyor olup, doğa, deniz ve macera kanalı olan Yaban Tv aynı zamanda Türkiye'nin ilk avcılık ve balıkçılık kanalıdır. Yaban Tv'de avcılık, balıkçılık, su altı sporları, doğa sporları, yaban yaşamı ve arazi araçları ile ilgili programlar, belgeseller ve söyleşiler yer almaktadır.

Yaban TV sahibi kimdir?

Yaban TV
Yaban TV HD
Kuruluş27 Aralık 2006
SahibiMelih Meriç
Resim formatı1080i (16:9 HDTV)
SloganLiving The Outdoors

D smart Olay TV kaçıncı kanalda?

Türkçe yayın yapan ilk avcılık ve balıkçılık kanalı. Avcılık, balıkçılık, su altı sporları, doğa sporları, yaban yaşamı ve arazi araçları ile ilgili programlar, belgeseller ve söyleşiler yer alıyor. D-Smart 47.kanalda!

D-smart spor paketinde hangi kanallar var?

D-Smart Aile Spor Paketi 'nde 76'sı HD olmak üzere 210'den fazla kanal izleyebilirsiniz. “Futboldan basketbola, voleyboldan motor sporlarına her türlü sporun takipçisiyim” diyenler, belgesel ve çocuk kanalları, birer sinema ve dizi kanalı ile Aile Spor Paketi size de iyi gelecek.

D smart aile spor paketinde ne var?

Hoş Geldin Paketi kanallarına ek olarak tüm ailenizin, zevklerine hitap edecek spor ve çocuk kanalları burada!! Aile Spor Paketi'nde 72 HD toplam 225'ten fazla kanal sizi bekliyor. Detaylı bilgi ve başvuru için dsmart.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

D smart cayma hakkı kaç gün?

Benbde imzalatılan sözleşmede de ifade edildiği gibi “madde 4.