Anne kartı nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Anne kartı nerelerde kullanılır?
  2. Anne kartı için ne gerekli?
  3. Anne kart başvurusu nasıl yapılır?
  4. Marmaray 1 durak kaç TL?
  5. Marmaray fiyatları ne kadar 2021?
  6. Marmaray tam ne kadar?
  7. Pendik Eskişehir tren kaç saat?

Anne kartı nerelerde kullanılır?

Anne Kart'ınızla şehir içi ulaşımda ücretsiz seyahat etmenin yanı sıra içerisine bakiye yüklemeniz durumunda; Beltur, BNB (bisiklet), Sosyal Tesisler, İspark, İsper, Migros, A101, Hamidiye Otomatları ve İtaksi gibi sosyal alanlarda harcama ya da ödeme işlemlerinizi kolaylıkla yapabileceğiniz para kart'ı olarak da ...

Anne kartı için ne gerekli?

Çocuklu annelere ücretsiz akbil başvurusu için gerekli evraklar arasında sadece bir adet son altı ayda çekilmiş fotoğraf ve üzerinde T.C.K.N olan kimlik bir de bebeğinizin kimliğinin olması yeterli olacaktır.

Anne kart başvurusu nasıl yapılır?

0-48 aylık çocuğu olan annelere verilecek olan anne kart başvuruları https://www.istanbulkart. istanbul/anne-kart linki üzerinden yapılacak olup Anne Kart başvuruları verdiğimiz line tıklayarak hemen yapabilirsiniz. Anne Kart başvurusu e-mail ve geçerli şifrenizi yazarak yapabilirsiniz.

Marmaray 1 durak kaç TL?

"Marmaray biletlerinin ücretlendirmesi durak sayısına göre 6 kademe olarak belirlenmiş olup yolcularımız bindikleri durağa göre en kısa mesafe olan 1-7 durak arasında tam 3,50 lira, indirimli 1,70 lira, en uzak mesafe olan 36-43 durak uzaklıkta tam 7,75 lira, indirimli 3,50 lira ödemektedir.

Marmaray fiyatları ne kadar 2021?

Halkalı – Gebze banliyö hattında en uzun yolculuk 7,75 TL, en kısa yolculuk 3,50 TL olarak belirlendi. Öğrenciler için en kısa yolculuk ücreti 1,70 TL olurken, en uzun yolculuk ücreti ise 3,50 TL oldu. Öğretmen ve yaşlılar için en kısa yolculuk ücreti 2,50 TL, en uzun yolculuk ücreti 5,40 TL oldu.

Marmaray tam ne kadar?

Bugün sona erecek “Aktarma alır” uygulamasıyla, Marmaray'a aktarma yapan tam İstanbulkart kullanan bir vatandaş, 3.

Pendik Eskişehir tren kaç saat?

İstanbul Eskişehir arası hızlı tren ise yaklaşık 3 saat sürüyor. Günde 10 sefer yapılan İstanbul-Eskişehir hızlı treni için ilk sefer Pendik'ten 06:01' de başlıyor son sefer ise18:01'de bitiyor. Ortalama yolculuk süresi ise 2 sa 54 dk.