Kredi Taahhütnamesi onaylama ne zaman son?

İçindekiler:

  1. Kredi Taahhütnamesi onaylama ne zaman son?
  2. Burs ne kadar 2021?
  3. KYK uzatılıyor mu?
  4. Iki kardeş burs alabilir mi?
  5. Bir aileden iki kişi kyk burs alabilir mi?

Kredi Taahhütnamesi onaylama ne zaman son?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 11 Aralık 2020'de sona eren taahhütname imzalama süresinin tekrardan başladığını ve taahhütnamelerini onaylamayanların 15-19 Ocak tarihlerinde onay işlemlerini yapabileceklerini açıkladı.

Burs ne kadar 2021?

BURSLULUK SINAVI BAŞVURU FORMU 2021 EKRANI 310 TL olan burs ücreti 2021 yılında zamlı olarak ödenecek. 2021 yılında bu ücretin ilk 6 ay 330 TL olması bekleniyor. Henüz 2021 yılı için resmi bir açıklama yapılmadı. İOKBS bursu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenmektedir.

KYK uzatılıyor mu?

Kurumumuz tarafından yükseköğrenim gören öğrencilere normal öğrenim süresi kadar burs/kredi ödemesi yapılmaktadır. Öğrenim süresi uzayan öğrencilere burs/kredi ödemesi yapılmamaktadır.

Iki kardeş burs alabilir mi?

İKİ KARDEŞ AYNI ANDA BURS ALAMIYOR Kardeşler aynı anda aynı burs türünden yararlanamazlar. Ancak kardeşlerden biri ortaöğrenim bursu alırken, diğer kardeş yükseköğrenim bursundan yararlanabilir.

Bir aileden iki kişi kyk burs alabilir mi?

Aynı aileden birden fazla kişiye aynı anda burs verilmez. Ancak, hukuk alanında öğrenim gören kardeşler bu kuralın dışındadır. Her durumda bir aileden aynı anda en fazla iki kişiye burs verilir. Vakıf Üniversitesi (tam burslu öğrenciler hariç), açık öğretim ve uzaktan öğretim öğrencileri burslarımızdan yararlanamazlar.