Iş sağlığı ve güvenliği uzmanı ne yapar?

İçindekiler:

  1. Iş sağlığı ve güvenliği uzmanı ne yapar?
  2. Iş sağlığı ve güvenliği nasıl bir meslek?
  3. Iş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı sınavına kimler girebilir?
  4. ISG Sınavı 2021 ne zaman?
  5. 2021 ISG uzmanlık sınavı ne zaman?

Iş sağlığı ve güvenliği uzmanı ne yapar?

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı, yeri dahilinde kimyasal, fiziksel veya biyolojik faktörlerin neden olduğu hastalık ve yaralanmaları ortadan kaldırmak ya da önlemek için prosedürler geliştirmekle sorumludur.

Iş sağlığı ve güvenliği nasıl bir meslek?

İş güvenliği uzmanı, bir işyerinde işçiler için tehlike oluşturabilecek durumların tespit edilmesi, bildirilmesi ve önlem alınması konularında çalışan kişilere denir. 50 kişi veya üzerinde personel çalıştıran fabrikaların ya da üretim bölümlerinde, mutlaka bir iş güvenliği uzmanı bulundurmaları zorunludur.

Iş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı sınavına kimler girebilir?

İlgili mevzuat kapsamında, yetkilendirilmiş eğitim kurumlarından eğitim almadan doğrudan sınava katılma hakkı olan adayların (üniversitelerin iş sağlığı ve güvenliği lisans programını tamamlayanlar, iş sağlığı veya iş sağlığı ve güvenliği bilim uzmanı unvanına sahip olan hekimler, iş sağlığı ve güvenliği veya ...

ISG Sınavı 2021 ne zaman?

Açıklamada "Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2021-ALES/1), 2021 yılı ÖSYM Sınav Takviminde ilan edilen 02 Mayıs 2021 Pazar günü gerçekleştirilecektir.

2021 ISG uzmanlık sınavı ne zaman?

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2021-İSG/1),09 Mayıs 2021 tarihinde uygulanacak.