Bahçeşehir Hukuk ne zaman kuruldu?

İçindekiler:

  1. Bahçeşehir Hukuk ne zaman kuruldu?
  2. Bahçeşehir Üniversitesi açılacak mı?
  3. Bahçeşehir kime ait?
  4. BAU ne zaman kuruldu?
  5. Bahçeşehir Üniversitesi Uzaktan mı?
  6. Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü hangi bölümler var?
  7. Bahçeşehir Üniversitesi Göztepe Kampüsü nerede?
  8. Istinye Üniversitesi Tıp Fakültesi ne zaman açıldı?

Bahçeşehir Hukuk ne zaman kuruldu?

1998 yılında bir vakıf üniversitesi olarak kurulan Bahçeşehir Üniversitesi; İletişim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi olmak üzere 6 fakülte ve Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Meslek Yüksek Okulu ile ...

Bahçeşehir Üniversitesi açılacak mı?

Bahçeşehir Üniversitesi 2020 – 2021 Akademik Yılı Hakkında Önemli Bilgilendirme. Değerli Öğrencilerimiz, 12 Ekim 2020 Pazartesi günü itibariyle Bahçeşehir Üniversitesi olarak eğitim-öğretim sürecimiz başlayacak ve kampüslerimiz siz değerli öğrencilerimize açık olacaktır.

Bahçeşehir kime ait?

Enver Yücel'in eğitim portföyünde yer alan Bahçeşehir Koleji'ni satıldı. Dünyanın en büyük yatırım fonlarından ABD'li Carlyle Group, Türkiye'deki yatırımlarına eğitimle devam ediyor. Carlyle, işadamı Enver Yücel'in eğitim portföyünde yer alan Bahçeşehir Koleji'ni satın aldı.

BAU ne zaman kuruldu?

1998

Bahçeşehir Üniversitesi Uzaktan mı?

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Korona virüs nedeniyle ara verilen eğitim öğretime, uzaktan eğitim sistemiyle devam edecek. ... Sürecin etkin ve verimli bir şekilde ilerleyebilmesi adına Bahçeşehir Üniversitesi, sınıfları online platforma taşıma kararı aldı.

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü hangi bölümler var?

BAU | Bahçeşehir Üniversitesi

  • Okullar.
  • Fakülte ve Bölümler. Konservatuvar. Tıp Fakültesi.
  • Yüksek Lisans & Doktora. Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Eğitim Bilimleri Lisansüstü Programları Ekonomi ve Finans Lisansüstü Programları Girişimcilik ve Pazarlama Lisansüstü Programları Hukuk Lisansüstü Programları ...
  • Araştırma Merkezleri.

Bahçeşehir Üniversitesi Göztepe Kampüsü nerede?

Göztepe Yerleşkesi
Posta Adresi:Sahrayı Cedid Mahallesi Batman Sokak No: 66 – 68 Yenisahra/Kadıköy İSTANBUL/TÜRKİYE
Tel:0 /td>
Kampüste Bulunan Fakülte ve BölümlerTıp Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi

Istinye Üniversitesi Tıp Fakültesi ne zaman açıldı?

İstinye Üniversitesi, "Liv Hospital”, “Medical Park " ve "VM Medical Park" olmak üzere üç ayrı hastane markasını tek çatı altında buluşturan MLPCare Grubu'nun 25 yıllık bilgi ve birikiminin devamı olarak, 21. Yüzyıl Anadolu Vakfı tarafından 2015 yılında kurulmuştur.