Berguzar Korel doğurdu mu?

İçindekiler:

  1. Berguzar Korel doğurdu mu?
  2. Bergüzar Korel'in çocuğu ne hastası?
  3. Fahriye Evcen normal mi sezeryan mı?
  4. Bergüzar Korel'in ikinci çocuğunun adı ne?
  5. Bergüzar Korel ikinci bebeğini doğurdu mu?
  6. Bergüzar Korel'in annesinin adı nedir?
  7. Bergüzar Korel'in eski eşi kim?
  8. Tan Sağtürk kaç yaşında?

Berguzar Korel doğurdu mu?

Bergüzar Korel doğurdu mu? ... Ünlü oyuncu Bergüzar Korel dün akşam saatlerinde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in ilk çocukları 2010 yılında dünyaya gelmiş, çift oğullarına Ali adını vermişti.

Bergüzar Korel'in çocuğu ne hastası?

Oyuncu Bergüzar Korel ve oyuncu Hatice Şendil, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) tip 1 hastası 3 yaşındaki Poyraz Ali'nin gen tedavisini tamamlayan Zolgensma ilacının ücretini toplayabilmek için Instagram'dan canlı yayın yayıp bağış topladı.

Fahriye Evcen normal mi sezeryan mı?

Çiftin dün sabah erken saatlerde Amerikan Hastanesi'ne gittiği öğrenildi. İddialara göre bugüne kadar normal doğum için ısrar eden Fahriye Evcen, doktorların ısrarı üzerine sezaryen doğumu kabul etti.

Bergüzar Korel'in ikinci çocuğunun adı ne?

2009 yılında Halit Ergenç ile nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz aylarda Han adını verdikleri ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.

Bergüzar Korel ikinci bebeğini doğurdu mu?

2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel, ikinci kez anne oldu. Oyuncu dün akşam saatlerinde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. ... Ünlü çift, 3.

Bergüzar Korel'in annesinin adı nedir?

Hülya Darcan

Bergüzar Korel'in eski eşi kim?

Bergüzar Korel, 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Oyuncu Tanju Korel ve Hülya Darcan çiftinin kızı olan Bergüzar Korel, Halit Ergenç ile evlidir. Unutulmaz birçok dizi ve sinema filminde rol alan Bergüzar Korel kimdir merak ediliyor. İşte hakkında merak edilenler...

Tan Sağtürk kaç yaşında?

51 yaşında (14 Temmuz 1969)