Aydın Üniversitesi Kayıt Tarihleri Ne Zaman?

İçindekiler:

  1. Aydın Üniversitesi Kayıt Tarihleri Ne Zaman?
  2. IAÜ ortalama kaç olmalı?
  3. IAÜ bir dönemde kaç kredi alınabilir?
  4. Yerinde Uygulama P notu nedir?
  5. Iaumed nedir?

Aydın Üniversitesi Kayıt Tarihleri Ne Zaman?

E-Devlet uygulaması üzerinden kayıt yaptıracak adaylar e-devlet şifresi (PTT şubelerinden alınabilir) ile https://ekayit.aydin.edu.tr adresinden giriş yaparak kayıt işlemlerini 29 Ağustos - 6 Eylül 2020 tarihleri arasında tamamlayabilirler.

IAÜ ortalama kaç olmalı?

Herhangi bir dersten DC veya DD notu alan öğrencilerin o dersten başarılı sayılmaları için; genel not ortalamalarının lisans programları için 3 ve 4'üncü yarıyıl başlarında en az 1.

IAÜ bir dönemde kaç kredi alınabilir?

ve laboratuvar, ödev, proje, uygulama, atölye, staj, seminer, klinik çalışması, tez ve benzeri diğer öğrenme faaliyetleri ile bunların içerik ve öğrenme çıktılarını, öğrenme, öğretme, ölçme ve değerlendirme yöntem ve yaklaşımları ile öğrencinin iş yüküne dayalı olarak hesaplanan ve her eğitim-öğretim yarıyılı için 30 ...

Yerinde Uygulama P notu nedir?

Yerinde uygulama için ara sınav ve final sınavı yapılmaz. Sadece bu uygulamaya ilişkin çalışmalar ile dosyalar incelenir ve bu inceleme sonucu P veya F notu verilir. ... Ara sınav notları, sınavı izleyen yedi gün içinde öğretim elemanı tarafından bölüm/program başkanlıkları panolarında ilan edilir.

Iaumed nedir?

İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği (İAÜMED) 13 Nisan 2007 tarihinde kuruldu. İstanbul Aydın Üniversitesi mezun ve mensup bireylerini bir arada tutmak ve mezunlarının üniversiteleri ile ilişkilerini devam ettirmeleri amacıyla kurulmuştur.