Telefonda kalan dakika nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Telefonda kalan dakika nasıl öğrenilir?
  2. Vodafone'da kalan dakika nasıl öğrenirim?
  3. Türk Telekom internet son ödeme tarihi geçerse ne olur?
  4. Türk Telekom son ödeme tarihi nasıl öğrenilir?
  5. Türk Telekom Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Telefonda kalan dakika nasıl öğrenilir?

Konuşma. Kalan dakikalarımı nasıl öğrenebilirim? Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Vodafone'da kalan dakika nasıl öğrenirim?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Türk Telekom internet son ödeme tarihi geçerse ne olur?

Türk Telekom hattınızın borcunu son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içinde ödeme yapmazsanız hattınız kullanıma kapanır. Ne siz hattınızı kullanabilirsiniz ne de sizi arayanlar size ulaşabilir.

Türk Telekom son ödeme tarihi nasıl öğrenilir?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

9333'ü arayarak Fatura Ödeme menüsünden kredi kartınız ile, 444 1 444 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden Otomatik Ödeme Talimatı verebilirsiniz.