Perfüzyon teknikleri 2 yıllık ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Perfüzyon teknikleri 2 yıllık ne iş yapar?
  2. Adli Bilişim Sistemleri Mühendisliği Nedir?
  3. Adli Bilişim Mühendisliği mezunu ne iş yapar?
  4. Ağaç işleri endüstri mühendisliği ne kadar maaş alır?
  5. Ağaç işleri endüstri mühendisi ne iş yapar?

Perfüzyon teknikleri 2 yıllık ne iş yapar?

Perfüzyon tekniklerinin amacı, kalp ve damar cerrahisinde ve anestezilerde kullanılan kalp-akciğer makinesini, dolaşım ve solunum yetmezliklerinde, böbrek yetmezliğinde, hemo-diyafiltrasyon ve ototransfüzyon cihazlarını hazırlayacak, çalıştıracak sağlık teknikerleri yetiştirmektir.

Adli Bilişim Sistemleri Mühendisliği Nedir?

Adli Bilişim Mühendisliği bölümünün amacı, bilişim suçlarını tespit edip önleyebilecek, vatandaşların haklarını koruyacak, sektöre fayda ve yaratıcılık katacak kişileri bilimsel eğitimler ile yetiştirmektir.

Adli Bilişim Mühendisliği mezunu ne iş yapar?

Adli Bilişim Mühendisleri, kurum ya da firmaları bilişim suçlarından korumak amacıyla donanım ve yazılım hazırlarlar. Bilişim suçları ile ilgili herhangi bir adli vaka durumunda delilleri toplar, inceler ve analiz ederler. Suç olarak görülen deliller ile ilgili adli makamların anlayacağı biçimde rapor hazırlarlar.

Ağaç işleri endüstri mühendisliği ne kadar maaş alır?

Özel ve kamu kuruluşlarında çalışabilecek Ağaç İşleri Endüstri Mühendisleri özel sektörde 2500-3000 TL arasında maaş almaktadır. Kamu da çalışanlar için işler biraz daha iyidir onlarda asgari brüt maaşları 35000 TL'dir.

Ağaç işleri endüstri mühendisi ne iş yapar?

Ağaç işleri endüstri mühendisi; hammaddesi ağaç olan tüm ürünleri tasarlayabilecek, üretimini yapabilecek, bu alanda çalışılan yerlerde koordinasyonu sağlayabilecek, tasarlanan ve üretilen ürünlerin kalite ve kontrol aşamasında görev alabilecek kişilerdir.