Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü mezunları ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü mezunları ne iş yapar?
  2. Lojistik Yönetimi Bölümü nedir ne iş yapar?
  3. Lojistik yönetimi ne kadar maaş alır?
  4. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi nerede çalışır?
  5. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi nasıl bir bölüm?

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü mezunları ne iş yapar?

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümünden mezun olanlar hava alanlarında, hava yolu şirketlerinde, havacılıkla ilgili bütün kurumlarda çalışabiliyorlar. Kabin memurları hava araçlarında gerekli emniyet ve güvenlik tedbirlerinin sağlanmasından ve yolcuların konforundan sorumludurlar. ...

Lojistik Yönetimi Bölümü nedir ne iş yapar?

Lojistik Yönetimi Uzmanlarının hava, deniz ve kara olmak üzere 3 ana çalışma hatları vardır. Şirket için en uygun ve az masraflı planları yaratır ve düzenlerler. Yaratılan projeyi denetlemek, analiz etmek, rapor çıkarmak gibi birçok görevleri de vardır.

Lojistik yönetimi ne kadar maaş alır?

Devlet kurumunda çalışan mezunlar için Lojistik Yönetimi maaşları 4500-5500 lira arasında değişmektedir. Özel sektörde ise Lojistik Yönetimi maaşları 3500-5000 lira arasındadır.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi nerede çalışır?

Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü mezunları, iş hayatında Maliye Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, gibi devlet bünyesinde bulunan kuruluşlarda ve özel firmaların lojistik bölümü, pazarlama bölümü, dış ticaret gibi önde gelen bölümler olmak üzere birçok şirketin pazarlama, ihracat, ithalat, lojistik ve proje ...

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi nasıl bir bölüm?

Uluslararası Ticaret ve Lojistik, üniversitelerde eğitimi verilmekte olan 4 yıllık bir lisans bölümüdür. Bu bölüm yalnızca Eşit Ağırlık puan türüne göre öğrenci kabul etmektedir.