TFF de hakem nasıl olunur?

İçindekiler:

  1. TFF de hakem nasıl olunur?
  2. TFF menajerlik sınavı 2019 ne zaman?
  3. Menajer ne kadar maaş alır?
  4. Genel menajer ne iş yapar?
  5. Futbolcu menajeri nasıl olunur 2019?
  6. Futbolcu menajeri olmak için ne yapmalı?
  7. Futbol menajeri ne kadar para kazanıyor?
  8. Avukatlar menajerlik yapabilir mi?

TFF de hakem nasıl olunur?

NASIL HAKEM OLUNUR ? Verilecek eğitim iki ay kadar sürer, tüm kurs ve sınavlar yine internet üzerinden yapılmaktadır. Bu eğitimin sonunda başarılı olanlara Aday Hakem Sertifikası alırlar. Daha sonra aşağıdaki yazılı evraklar ile birlik herhangi bir ildeki İl Hakem Kuruluna müracaat edilmesi gerekmektedir.

TFF menajerlik sınavı 2019 ne zaman?

Lisanslı Futbolcu Temsilcisi Belirleme Sınavı 15 Nisan'da yapılacak - Duyuru ve Kararlar Detay Sayfası TFF.

Menajer ne kadar maaş alır?

Menajer maaşları, menajerin yanında çalıştığı ünlü isme göre değişkenlik gösterir. Ünlü ismin tanınırlığına göre değişir. Bir menajerin aylığı 10.

Genel menajer ne iş yapar?

Menajer, temsil ettiği kişinin anlaşmalarını yapan, çalıştığı kişinin imajını oluşturan ve bu imajın korunması için gerekli özeni gösteren, basın ile ilişkileri düzenleyen kişidir. Temsil ettiği kişinin tüm organizasyonları ile ilgili detayları takip etmektedir. ... Menajer sanatçının tüm mesleki işlerini yönetmektedir.

Futbolcu menajeri nasıl olunur 2019?

Futbolcu Menajeri Olma Kuralları Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) 10 Bin TL ödeyip, adli sicil kaydının temiz olduğuna dair belge vermek ve federasyonda yapılacak sözlü mülakatı geçtikten sonra isteyen herkes menajer olabilmektedir.

Futbolcu menajeri olmak için ne yapmalı?

Futbol Menajerliği İçin Gerekli Şartlar

  1. TFF Talimatlarına göre “MENAJER” olmak isteyen gerçek kişiler; a) Türk vatandaşı olmak veya Türkiye'de yasal ikametgâha ve çalışma iznine sahip olmak, ...
  2. TESCİL İÇİN AŞAĞIDAKİ BELGELERİN EKSİKSİZ OLARAK TFF'YE SUNULMASI ZORUNLUDUR. ...
  3. BAŞVURU SONUCUNDA DEĞERLENDİRME YAPILIR. ...
  4. MENAJERLİK LİSANSININ VERİLMESİ ...
  5. Yazıyı Paylaş:

Futbol menajeri ne kadar para kazanıyor?

Lig'den 5, Spor Toto 2. Lig 1 ve Spor Toto 3. Lig'den 2 kulübün, 2016-2017 sezonunda Şubat'a kadar futbolcu menajerlerine yaptığı ödemeler belirtildi. Menajerlere toplam 5 milyon 968 bin 332 Euro + 3 milyon 668 bin 947 TL verildiği açıklandı.

Avukatlar menajerlik yapabilir mi?

Avukatların Menajerlik Yetkisi: Bu hüküm uyarınca, bulundukları ülkelerin yürürlükte ki kuralları ile uyumlu olmak kaydıyla ruhsat verilmiş avukatlar, lisans sahibi olmadan ve sadece oyuncu tarafından kendilerine verilmiş bir vekâletname ile oyuncunun veya kulübün temsilciliğini yapma imkânına sahip olabilmektedirler.