Lisans tamamlama nedir nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Lisans tamamlama nedir nasıl yapılır?
  2. 2020 Sağlıkta lisans tamamlama ne zaman?
  3. AÖF Lisans Tamamlama kaç yıl?
  4. Atatürk Üniversitesi DGS kaçıncı sınıftan başlatıyor?
  5. Atatürk Üniversitesi DGS kayıt nasıl yapılır?

Lisans tamamlama nedir nasıl yapılır?

Sınavsız Lisans Tamamlama Nasıl Yapılır? Ülkemizde iki yıl süren ön lisans bölümlerinden birini okuduğunuz takdirde DGS (Dikey Geçiş Sınavı) sınavına girebilmektesiniz. Bu sınavlara girerek eğitiminizi 4 yıla tamamlayabilirsiniz. Bu sürecin adına lisans tamamlama işlemi denmektedir.

2020 Sağlıkta lisans tamamlama ne zaman?

2020 Sağlık Lisans Tamamlama Yerleştirme Sonuçları ile yerleştirilip kayıt yaptıracak adayların, çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemlerini kapsamaktadır. 21 Eylül 2020 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayıp, 24 Eylül 2020 Perşembe günü sona erecektir.

AÖF Lisans Tamamlama kaç yıl?

MADDE 5 – (1) Öğrencilere, öğrenimlerini tamamlamaları için tanınan program süresi; 2 yıllık önlisans programları için 4 yarıyıl, 4 yıllık lisans programları için 8 yarıyıldır.

Atatürk Üniversitesi DGS kaçıncı sınıftan başlatıyor?

Kaçıncı sınıftan başlayacağım? DGS sonuçları ile Fakültemiz programlarına kayıt yaptıran öğrencilerimiz üçüncü sınıftan öğrenimlerine devam ederler.

Atatürk Üniversitesi DGS kayıt nasıl yapılır?

Dikey Geçiş Sınavı ile Fakültemiz Programlarına yerleşen öğrencilerimiz kayıtlarını https://www.turkiye.gov.tr (e-devlet) adresinde “e-hizmetler” bölümünde yer alan ve “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altında bulunan “Üniversite E-Kayıt” seçeneğini aracılığı ile 09-13 Ekim 2020 saat 23:59'a kadar elektronik ...