Üzerime kaç hat olduğunu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Üzerime kaç hat olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  2. Adıma kayıtlı cep telefon numaralarını nasıl öğrenebilirim?
  3. Birisinin telefon numarası nasıl bulunur?
  4. Eski cep numaramı nasıl bulabilirim?
  5. Hangi hat oldugunu öğrenme?

Üzerime kaç hat olduğunu nasıl öğrenebilirim?

e-devlet üzerinden vatandaşlar şifre ve TC kimlik numarası ile giriş yapıldıktan sonra arama kısmına mobil hat sorgulama yazarak hizmet verilen bölüme ulaşabilirsiniz. Sorgulama tüm GSM hatlarında yapıldığı için adınıza açılan tüm hatları görebilirsiniz.

Adıma kayıtlı cep telefon numaralarını nasıl öğrenebilirim?

PTT'den alınan e-Devlet şifresi ve T.C. kimlik numarası ile, kurum sayfasına giriş yapılır....e-Devlet Şifresi İle Adıma Kayıtlı Numara Sorgulama

  1. Bu sayfada, T.C. ...
  2. Bilginiz dışında açılan hatları da görebilirsiniz.
  3. Sorgulama için başka bir işleme gerek yoktur, en hızlı ve kolay yöntemlerden biridir.

Birisinin telefon numarası nasıl bulunur?

Online hizmet kısımlarından da yararlanarak numara bulabilirsiniz. Cep telefonunuza *100# sayısını yazarak bilinmeyen numaralar servisine giriş sağlayabilirsiniz. Servis sağlayıcısının içerisinde arayan kişinin numarasına veya ismine göre sorgulama işlemi yapabilirsiniz.

Eski cep numaramı nasıl bulabilirim?

Sizi arayan numaranın kime ait olduğunu bilmiyorsanız “KIM” yazdıktan sonra boşluk bırakarak 10 haneli GSM numarasını yazıp 7048'e göndermelisiniz. 118 42'yi arayarak da isim soy isim bilgileri ile telefon numarası sorgulama işlemi yapabilirsiniz.

Hangi hat oldugunu öğrenme?

Operatör sorgulama işlemleri devlet sitelerinden yapılabiliyor. https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama linkini kullanarak kolay bir şekilde telefon numaralarınızın hangi operatörde olduğunu öğrenebilirsiniz.