Adalet 4 yıllık okuyunca ne olunur?

İçindekiler:

  1. Adalet 4 yıllık okuyunca ne olunur?
  2. Anestezi Teknikeri ne iş yapar maaşı?
  3. 4 yıllık anestezi ne iş yapar?
  4. Anestezi Polikliniği ne iş yapar?

Adalet 4 yıllık okuyunca ne olunur?

Adalet programının amacı hakim ve savcılara yardımcı elemanlar yetiştirmektir. Mezunlar, mahkemelerin yazı işleri müdürlüğü veya yardımcılığı; icra memurluğu veya yardımcılığı görevlerine atanmaktadırlar. Ayrıca infaz kurumlarında müdürlüğe kadar yükselebilen görevlere getirilebilirler.

Anestezi Teknikeri ne iş yapar maaşı?

Buna göre anestezi teknikerleri en düşük 2 bin 300 lira maaş alırlar. Yeteneklerine ve çalıştıkları süre göz önüne alındığında anestezi teknikeri ortalama 2 bin 800 lira maaş alabilmektedir. Ayrıca tecrübelerine göre anestezi teknikerlerinin en yüksek olan maaşı 3 bin 400 lira olarak bilinmektedir.

4 yıllık anestezi ne iş yapar?

Anestezi Bölümü İş İmkanları, Çalışma Olanakları 1- Anestezi mezunlar Türkiye Kamu Hastanelerinde yani bildiğimiz devlet hastanelerinde çalışabilirler. 2- Üniversitelere bağlı hastanelerde görev alabilirler. 3- Eğitim ve araştırma Hastanelerine atanabilirler. 4- Özel Hastanelerde KPSS şartı aranmaksızın çalışabilirler.

Anestezi Polikliniği ne iş yapar?

Gerekli hastalarımıza invaziv hemodinamik monitörizasyon (girişimsel olarak kateter takılarak) yapılabilmektedir. Ameliyat sonrası derlenme ünitesine alınan hastaların takibi yapılmaktadır. Gerekli görülen ve önceden eğitimi verilen hastalara "hasta kontrollü ağrı cihazı" takılarak ilgili kliniklere gönderilmektedir.