Vodafone internet kotamı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Vodafone internet kotamı nasıl öğrenebilirim?
  2. Vodafone kaç GB sorgulama?
  3. Telefon kaç GB olduğunu nasıl anlarız?
  4. Vodafone de salla kazan nasıl yapılır?
  5. Vodafone hediye çarkı nasıl kullanılır?
  6. Vodafone hediye çarkı ne zaman çevrilir?
  7. Vodafone Hediye Çarkı pass paketi nedir?
  8. Vodafone sınırsız Whatsapp görüntülü konuşma dahil mi?
  9. Vodafone yanımda ne işe yarar?
  10. Bananevar nasıl yapılır?

Vodafone internet kotamı nasıl öğrenebilirim?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.

Vodafone kaç GB sorgulama?

Tarifemde kaç GB veya SMS kaldığını nereden öğrenebilirim? Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet Tarifem ve Kullanımlarım sayfasından, 7000 Self Servis'e SMS göndererek veya 7000'i arayarak, Facebook Self Servis'ten veya Vodafone Müşteri Hizmetleri'nden öğrenebilirsiniz.

Telefon kaç GB olduğunu nasıl anlarız?

Ek olarak hafıza kartı taktıysanız alt kısımda belirir ve GB durumunu görebilirsiniz....Android telefonun hafızasını öğrenme

  1. Telefonun Ayarlarına giriniz.
  2. Ayarlardan sonra aşağıya inerek “Depolama” seçeneğini bulup tıklayınız.
  3. Orada depolama alanınız bulunmaktadır. Depolama bazen ROM olarak ta geçmektedir.

Vodafone de salla kazan nasıl yapılır?

  1. Vodafone Salla Kazan Yükle. Ücretsiz Vodafone salla kazan uygulamasını uygulama mağazalarından yükleyin. ...
  2. 2. Vodafone Salla Kazan Giriş Vodafone salla kazan uygulaması yükledikten sonra giriş yapmak için şifre gerekiyor. ...
  3. 3. Vodafone Hediye Çarkı ...
  4. Vodafone Çarkı Çevir Hediye Kazan. ...
  5. 5. Vodafone Salla Kazan Bedava İnternet.

Vodafone hediye çarkı nasıl kullanılır?

Vodafone Yanımda uygulamasından bedava internet ve hediye paketlerinizi kazanmak için çarkı çevirmeniz yeterli. Uygulamaya girin ve ana ekranda yer alan çark görseline tıklayın. Yada uygulamada menüye basın ardından “bana ne var” bölümüne girin. Ekranınıza “Çark Çevirme” kampanyası gelecek.

Vodafone hediye çarkı ne zaman çevrilir?

Her abone her hafta sadece 1 kez çarkı çevirebilir ve bir kez hediye kazanabilir. Hediye alma hakkı her Pazar 23:59 itibarı ile yenilenir ve 7 gün boyunca geçerli olur. Doğum günlerinde aboneler Hediye Çarkı'nı 2 kez çevirme hakkına sahip olur ve 2 kez hediye kazanırlar.

Vodafone Hediye Çarkı pass paketi nedir?

Pass paketleri belirli uygulamalarda sınırsız internet kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Eğer iletişim pass paketi kazandıysanız whatsapp, messenger gibi uygulamalarda sınırsız internet kullanımı elde etmiş olursunuz. ...

Vodafone sınırsız Whatsapp görüntülü konuşma dahil mi?

Türkiye'nin 4.

Vodafone yanımda ne işe yarar?

Vodafone Yanımda Uygulaması Nedir Vodafone yanımda uygulaması Vodafone tarafından geliştirilen uygulamalardan biridir. Müşterilerine kolaylık sunmak isteyen Vodafone yanımda uygulaması ile bütün mobil hat işlemlerini yapabilir, bakiye yükleyebilir yada faturanızı ödeyebilirsiniz.

Bananevar nasıl yapılır?

Vodafone Bana Ne Var Nasıl Yapılır Eğer akıllı telefon sahibi değilseniz yada Yanımda uygulaması telefonunuza yüklü değilse Telefonunuzda BANANEVAR yazıp 5065 mesaj atmanız yeterli hattınıza tanımlı olan hediye SMS olarak size bildirilecektir.