Istanbul kart HES kodu eşleşti mi?

İçindekiler:

  1. Istanbul kart HES kodu eşleşti mi?
  2. Istanbul kart Vizeleme online yapılır mı?
  3. IBB annelere ücretsiz ulaşım kartı nasıl alınır?
  4. Indirimli Istanbulkart nasıl alınır?
  5. Açık öğretim okuyanlar öğrenci akbili alabilir mi?

Istanbul kart HES kodu eşleşti mi?

İstanbulkart ile HES kodu zorunluluğu tüm kentte başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen HES kodu ve İstanbulkart eşleştirme uygulaması toplu taşıma araçlarında uygulanmaya kondu. HES kodu ile eşleştirilmemiş İstanbulkart'lar bugünden itibaren toplu taşımada kullanılamayacak.

Istanbul kart Vizeleme online yapılır mı?

İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU İstanbullular vizeleme işlemlerini İstanbulkart Başvuru Merkezlerinin yanı sıra biletmatik ve İstanbulkart Dolum Bayilerinden gerçekleştirebilmektedirler. Ayrıca İstanbulkart başvurusu ve İstanbulkart yükleme işlemleri de internet (https://www.istanbulkart. istanbul) üzerinden yapılabiliyor.

IBB annelere ücretsiz ulaşım kartı nasıl alınır?

4 yaş ve altında çocuğu olan ve bebekli anneler bedava ulaşım hakkı için İETT merkezlerinden kimlikleriyle başvuru yaparak, anne kart akbilini alabilecekler. Başvurular online İBB web sayfasından yapılacağı gibi aşağıdaki linkte bulunan beyaz masadan da gerçekleşebilir.

Indirimli Istanbulkart nasıl alınır?

İstanbulkart Başvuru Merkezlerine giderek, nüfus cüzdanı aslı ve 1 adet güncel fotoğraf ile indirimli kart başvurusunda bulunabilirler.

  1. 1-Başvuru Formunu Doldurma.
  2. 2-Kargo ve Kart Ücreti Yatırma.
  3. 3-Başvuru Takip.
  4. 4-Kartı Teslim Alma.
  5. (Kargo seçeneği ile başvurulan kartlar İBM' lerden teslim alınamamaktadır.)

Açık öğretim okuyanlar öğrenci akbili alabilir mi?

Okulların açılmasının ardından aylık öğrenci akbili yapmak isteyen öğrenciler nereye başvuru yapacaklarını araştırıyor. ... İndirimli olarak toplu taşıma kullanmak isteyen Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri indirimden faydalanabilir.