Vodafone aşım iadesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone aşım iadesi nasıl yapılır?
  2. Turkcell internet aşımı durdurma nasıl yapılır?
  3. Turkcell limitinde durma nedir?
  4. Turkcell Akıllı fatura özelliği nasıl yapılır?
  5. Turkcell 1 GB aşım çözümü nedir?

Vodafone aşım iadesi nasıl yapılır?

Son 2 faturanızın en az birinde yurt içi yönünde dakika, SMS veya internet aşımınız varsa, Vodafone Yanımda uygulamasındaki size özel teklifimizi kabul edin, aşım tutarınızı 50 TL'ye kadar iade edelim.

Turkcell internet aşımı durdurma nasıl yapılır?

Kullanımınızı kısıtlayarak durdurur ve sizi bilgilendirir. Kampanyaya “AKILLI FATURA” yazıp 2222'ye SMS göndererek katılabilirsiniz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Turkcell limitinde durma nedir?

Limitinde durma seçeneği ayda 9,90 TL karşılığında paketin içeriği tamamen kullanıldığında limitinde durdurarak paket aşımını ve paket dışı kullanımı engeller. ... 12,24 TL'ye yurt içinde geçerli her yöne 250 Dakika. 12,24 TL'ye yurt içinde geçerli her yöne 250 SMS/MMS. 12,24 TL'ye yurt içinde geçerli 500 MB.

Turkcell Akıllı fatura özelliği nasıl yapılır?

Kampanyaya AKILLI FATURA yazıp 2200'a göndererek, 532'yi arayarak, iletişim merkezlerinden veya Turkcell.com.tr'den Turkcell şifrenizle giriş yaparak Hesabım'dan başvuru yapabilirsiniz. Gelen onay mesajını EVET yazıp cevapladığınızda kampanya katılımız gerçekleşmiş olur.

Turkcell 1 GB aşım çözümü nedir?

Değerli Müşterimiz, Paket haklarınız bittiğinde tarafınıza SMS ile bilgi verilmektedir. Buna ek olarak internet için paket aşımında her 1 GB kullanım 10 TL olarak faturanıza eklenir. ... Bu paketler tarifenizin özelliği olduğu için iptal edilememektedir.