Turkcell limitinde durma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell limitinde durma nasıl yapılır?
  2. Vodafone paket aşımı durdurma nasıl yapılır?
  3. Turkcell internet aşım 1 GB ücretli mi?
  4. Türk Telekom aşım ücreti ne kadar?
  5. Turkcell internet paketi bitince ne olur?
  6. Turkcell taahhüt bittikten sonra ne olur?
  7. Turkcell paket üstüne paket olur mu?
  8. Bimcell paket bitmeden yeni paket yapılır mı?
  9. Turkcell Hoşgeldin 10 GB paketi nasıl yapılır?

Turkcell limitinde durma nasıl yapılır?

İnternetli Limitinde Durma Kampanyası

  1. İnternetli Limitinde Durma Kampanyası, şu tarifelerde bulunanlar hariç tüm bireysel faturalı abonelerin katılımına açıktır. ...
  2. Bu kampanya INTERNETLI yazıp 2200'a gönderilerek alınabilir.

Vodafone paket aşımı durdurma nasıl yapılır?

İnternet Aşım Paketi IPTAL INTERNET ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek , Konuşma Aşım Paketi IPTAL KONUSMA ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek, SMS Aşım Paketi IPTAL SMS ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek iptal edilebilir. Aynı zamanda paketler müşteri hizmetleri kanalından da iptal edilebilir.

Turkcell internet aşım 1 GB ücretli mi?

Paket aşımında yurt içi her yöne konuşma 250 dk'sı 10 TL, yurt içi her yöne SMS kullanımı 250 SMS 10 TL olacak şekilde ücretlendirilir. Buna ek olarak internet için paket aşımında her 1 GB kullanım 10 TL olarak faturanıza eklenir. Bu paketler tarifenizin özelliği olduğu için iptal edilememektedir.

Türk Telekom aşım ücreti ne kadar?

Tarifelere numara taşıma, yeni hat tesisi ve Şirketimizce sunulan faturalı ve/veya faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kayıt olunabilecektir. Her fatura döneminde tarife kapsamında sunulan internet kullanım hakkı tükendiğinde, paket aşım ücreti her 1GB için 9TL olacak şekilde uygulanacaktır.

Turkcell internet paketi bitince ne olur?

Talepte bulunan müşteriler, ilgili fatura döneminin sonuna kadar ilk 5 GB ücretsiz olacak şekilde, sonraki her 5 GB 28,5 TL olacak şekilde ücretlendirilecektir. 5 GB'lık kullanımlar da 10 defa ile sınırlı olup bitişinde abonelerin kullanımı durdurulacak ve ek ücret yansıtılmayacaktır.

Turkcell taahhüt bittikten sonra ne olur?

Turkcell tarafından aranıp bilgilendirilirsiniz. Size indirimli paket önerip onayınızı isteyeceklerdir eğer onay verirseniz paketiniz yenilenir ve devam edersiniz. Eğer onay vermeyip kullanmaya devam ederseniz şu anda kullanmakta olduğunuz paketin taahhütsüz fiyatından fatura kesilir.

Turkcell paket üstüne paket olur mu?

Turkcell TV'de bir paketim varken başka paket almak istesem, önceki paketime ne olur? Eğer bir paketiniz varken farklı bir paket satın almak isterseniz, eski paketiniz dönem sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Bimcell paket bitmeden yeni paket yapılır mı?

İnternet paketleri otomatik olarak yenilenir mi? Bakiye yeterli olduğu takdirde paketin kullanım süresi dolduğunda (30 gün) veya kullanım süresi dolmadan paket bittiğinde otomatik olarak yenilenir.

Turkcell Hoşgeldin 10 GB paketi nasıl yapılır?

Öncelikle numaranızı Hazır Kart'a taşımanız ya da yeni bir hat almanız gerekir. Daha sonra paketi satın almak için HOS GELDIN 10 GB yazıp 2200'a ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz.