Turkcell'de kalan kullanım nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell'de kalan kullanım nasıl öğrenilir?
  2. Turkcell bana uygun paketleri nasıl öğrenebilirim?
  3. Turkcell en son ne zaman kontör yükledim nasıl öğrenirim?
  4. Turkcell taahhüt bitince ne olur?
  5. Turkcell cayma bedelinin ne kadarını ödüyor?
  6. Turkcell taahhüt var mı?
  7. Cayma bedeli hangi durumlarda ödenmez?
  8. Vodafone taahhütten cayma bedeli ne kadar?

Turkcell'de kalan kullanım nasıl öğrenilir?

Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketinizdeki kalan kullanımınızı görebilirsiniz. Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Kalan kullanımınızı hemen öğrenmek için tıklayın.

Turkcell bana uygun paketleri nasıl öğrenebilirim?

Sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre en uygun kampanyaları keşfetmek için lütfen sitemize giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra Turkcell.com.tr ana sayfasında “Kampanyalar” seçeneğinin üzerine tıklayın. Sayfanın en üstünde yer alan "SİZE ÖZEL KAMPANYALAR" kısmından ulaşabilir ve detaylarını inceleyebilirsiniz.

Turkcell en son ne zaman kontör yükledim nasıl öğrenirim?

Ayrıca, cep telefonunuzdan *166*5# yazdıktan sonra arama tuşuna basarak da kullanım dönemlerinizi sorgulayabilirsiniz. "Hazır Kart kullanım dönemleriniz en kısa sürede cep telefonunuza kısa mesaj ile gönderilecektir." şeklinde bir mesajın ardından gelen SMS ile kullanım dönemlerinizi öğrenebilirsiniz.

Turkcell taahhüt bitince ne olur?

Turkcell taahhüttüm 19 Nisan'da bitecek. ... Turkcell tarafından aranıp bilgilendirilirsiniz. Size indirimli paket önerip onayınızı isteyeceklerdir eğer onay verirseniz paketiniz yenilenir ve devam edersiniz.

Turkcell cayma bedelinin ne kadarını ödüyor?

Cayma Bedeli Faturamı Ödeyecekmiyim? Evet. Cayma bedeli faturanızı sizin ödemeniz gerekmektedir. Vergiler ve yapılan kullanım miktar tutarı hariç çıkan ceza bedeli Turkcell Superonline faturalarınızdan düşülecektir.

Turkcell taahhüt var mı?

Turkcell müşteri hizmetleri taahhüt sorgulama Turkcell 00 müşteri hizmetleri numarasıyla irtibata geçerek tuşlama yöntemi veya müşteri temsilcisiyle görüşme yaparak taahhüt sorgulama yapabilirsiniz.

Cayma bedeli hangi durumlarda ödenmez?

İnternet aboneliği sözleşmelerinde cayma hakkını kullanırken sözleşmenin taahhütlü veya taahhütsüz olması önem taşır. ... Bu sayede hizmetten memnun kalmadığınız hallerde doğrudan sözleşmenizin iptalini isteyerek internet hizmetinizi sonlandırabilirsiniz. Bu sözleşmelerde caymanız halinde herhangi bir ceza ödenmez.

Vodafone taahhütten cayma bedeli ne kadar?

Vodafone Cayma Bedeli 2021 Eğer siz taahhüt süresi bitmeden çıkarsanız indirimli kullandığınız ay kadar size cayma bedeli tahsil edilir. 12 ay taahhüt verip 6 ay sonunda taahhüttü bozarsanız 6 x 40 = 240 cayma bedeli son faturanıza yansıtılır.