Tıbbi mümessiller ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Tıbbi mümessiller ne kadar maaş alır?
  2. Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama nasıl bir bölüm?
  3. Namzet ne anlama gelir?
  4. Kanuni mümessili ne demek?
  5. Cezaevi mümessil ne demek?
  6. Namzet ne demek TDK?

Tıbbi mümessiller ne kadar maaş alır?

Tıbbi Mümessil (Reprezant) Maaşları Ne Kadardır? Firmalar genelde Tıbbi Mümessilleri maaş+prim olarak çalıştırır. 2020 yılı için yıllık maaşları 40-48 Bin TL arasında diyebiliriz. Net maaşlarının yanında yaptıkları satış oranına göre prim alırlar.

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama nasıl bir bölüm?

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı, ilaç ve medikal sektörüne satış elemanı yetiştiren bir programdır. ... Programın amacı, günümüz Türkiye'si ilaç sektörünün ihtiyaç duyduğu, bilgili, öz güven sahibi, iletişimi kuvvetli, saygın, planlı ve organize çalışma yeteneğine sahip pazarlamacılar yetiştirmektir.

Namzet ne anlama gelir?

NAMZET – NAMZED 2. halk ağzı. Sözlü, nişanlı, yavuklu: Hatta bu geceden îtibâren namzedimsin (Abdülhak Hâmit).

Kanuni mümessili ne demek?

temsilci. Hak ve görev bakımından birinin veya bir topluluğun adına davranan kimse, mümessil. Aracı olarak başkasına mal satmakla görevlendirilen ve çoğunlukla yasal çalışma yeri ve elinde malı olmayan kimse.

Cezaevi mümessil ne demek?

D: Cezaevinde idarenin her türlü kontrolü altındasın ve her şeyini biliyorlar. Mümessil dediğimiz hiyerarşik bir sistem var. Koğuş sorumlusu gibi bir şeydir. Mümessil her şeyden sorumludur.

Namzet ne demek TDK?

a. 1. Aday: “Bana göre masal dinlemeyen bir çocuk çok bedbaht bir insan olmaya namzet bir insandır.” -A. H. Çelebi. 2. hlk. Sözlü, yavuklu.