Internetin ne kadar kaldığını nasıl öğreniriz?

İçindekiler:

  1. Internetin ne kadar kaldığını nasıl öğreniriz?
  2. Türk Telekom internetin ne kadar kaldığını öğrenme?
  3. Vınn ne kadar kaldığını öğrenme?
  4. Turkcell Vınn Wifi ne kadar kaldı?
  5. Turkcell'de kalan tl mi nasıl alırım?
  6. Paycell geri ödeme nasıl yapılır?
  7. * 122 nedir?
  8. * 166 * 5 nedir?
  9. Turkcell yıldız 129 kare nedir?
  10. *# 61 nedir?
  11. * 100 Turkcell nedir?
  12. Yıldız 43 Kare Nedir?
  13. Turkcell bana özel kampanyaları nasıl öğrenebilirim?
  14. Turkcell uygun tarifeleri nasıl öğrenebilirim?
  15. Bana özel 3 GB paketi nasıl yapılır?
  16. Türk Telekom fırsat 20 paketi nasıl yapılır?

Internetin ne kadar kaldığını nasıl öğreniriz?

İnternet paketimde kalan kullanımımı nasıl öğrenebilirim? İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom internetin ne kadar kaldığını öğrenme?

  1. Türk Telekom müşteri hizmetleri ile kalan kullanım öğrenmek için abonelerin Türk Telekom müşteri hizmetleri numarası 444 1 500 araması gerekir. ...
  2. Türk Telekom SMS ile kalan kullanım öğrenmek için abonelerin KALAN yazıp 5555'e SMS göndermesi gerekir.

Vınn ne kadar kaldığını öğrenme?

Paketinize uygun kota kullanım bilgilerinizi öğrenmek için; Vınn modemi taktığınızda Turkcell Connect programınızın sms bölümüne girerek yeni SMS tuşuna tıklamalı, KALAN MB yazıp 2222'ye kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir.

Turkcell Vınn Wifi ne kadar kaldı?

Kalan kullanımınızla ilgili bilgi almak için tıklayınız. Ayrıca, KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek veya *159# yazıp göndere basarak da öğrenebilirsiniz.

Turkcell'de kalan tl mi nasıl alırım?

Hattınızdaki TL miktarını hemen öğrenmek için tıklayınız. Ayrıca, cep telefonunuzdan *123# tuşlayıp, arama tuşuna başarak da öğrenebilirsiniz.

Paycell geri ödeme nasıl yapılır?

Kart şifresi Paycell uygulamasından, 60 Paycell Müşteri Hizmetlerinden ve Tüm Banka ATM'lerinden değiştirilebilir. Kartınızdaki bakiyenin hukuki limitler doğrultusunda iadesini talep edebilirsiniz. İade talebinizi 60 no'lu Paycell Müşteri Hizmetlerinden iletebilirsiniz.

* 122 nedir?

122 Alo Afad" Acil Yardım Hattımızın İl Sağlık Müdürlüğü "112" Acil Çağrı Merkezi Hattı İle Entegrasyonu Sağlandı. Diğer İl Afet ve Acil Durum Müd.

* 166 * 5 nedir?

*166*5# arama tuşuna basarak kullanım dönemlerinizi öğrenebilirsiniz. Vergiler: Her operatörde aynı olan Telsiz Kullanım Ücreti adınıza devlete ödenmek üzere her ay bakiyeniz müsait oldukça sizden tahsil edilmektedir. *100# yazıp arama tuşuna basarak menüden Telsiz Kullanım Ücreti borcunuzu sorgulayabilirsiniz.

Turkcell yıldız 129 kare nedir?

Turkcell Yıldız 129 Kare, Turkcell kısa kodlarından biri değildir. Turkcell kısa kodlar müşterilerin bazı işlemleri kısa sürede kolaylıkla yapabilmeleri için vardır. Örneğin *123# ile paket ve tarifenizde kalan kullanım haklarını öğrenebilirsiniz.

*# 61 nedir?

*#61# kodunu tuşlayıp arama tuşuna bastığınızda çağrı yönlendirme bilgilerini görebilirsiniz. Ses, very, faks, SMS, senkronizasyon gibi yönlendirme yapılabilen konularda bilgi sahibi olabilirsiniz.

* 100 Turkcell nedir?

Telefonunuzdan *100#'yi tuşlayıp arama tuşuna basarak menüdeki işlem adımlarını takip edebilirsiniz. Fatura borcunuzu, güncel harcama tutarınızı veya TL hareketlerinizi öğrenebilirsiniz.

Yıldız 43 Kare Nedir?

11- Çağrı bekletmeyi etkinleştirme kodu: *43# Bu kod çağrı bekletmeyi etkinleştirir. #43# girerek devre dışı bırakabilirsiniz.

Turkcell bana özel kampanyaları nasıl öğrenebilirim?

Giriş yaptıktan sonra Turkcell.com.tr ana sayfasında “Kampanyalar” seçeneğinin üzerine tıklayın. Sayfanın en üstünde yer alan "SİZE ÖZEL KAMPANYALAR" kısmından ulaşabilir ve detaylarını inceleyebilirsiniz.

Turkcell uygun tarifeleri nasıl öğrenebilirim?

TARIFE yazıp 2222'ye göndererek veya Online İşlem Merkezi'nden mevcut tarifenizi öğrenebilirsiniz.

Bana özel 3 GB paketi nasıl yapılır?

Bana Özel 3 GB Paketi'nde tam 3 GB cepten internet, her yöne 750 DK ve her yöne 1000 SMS sadece 28 TL! Siz de Türk Telekom bireysel faturasız mobil tarifelerinde iseniz ve Detaylar sekmesinde belirtilen paketlerden birini kullanıyorsanız, BANAOZEL3GB yazıp 5555'e SMS gönderin, Bana Özel 3 GB Paketi'niz cebinize gelsin!

Türk Telekom fırsat 20 paketi nasıl yapılır?

Fırsat 20 Paketi; Her Yöne 750 DK konuşma, Her Yöne 1000 SMS ve 10 GB Cepten İnternet almak için FIRSAT 10 yaz 5555'e gönder.