Başarı Belgesi kaç hizmet puanı getirir mi?

İçindekiler:

  1. Başarı Belgesi kaç hizmet puanı getirir mi?
  2. Teşekkür Belgesine hizmet puanı veriliyor mu?
  3. Basari belgesi kac puan?
  4. eTwinning sertifikası nasıl alinir?
  5. eTwinning nedir nasıl yapılır?

Başarı Belgesi kaç hizmet puanı getirir mi?

g) En fazla bir adet olmak üzere üstün başarı belgesi alanlara 4, ğ) En fazla bir adet olmak üzere ödül alanlara 5, hizmet puanı verilir."

Teşekkür Belgesine hizmet puanı veriliyor mu?

Dairesi, kararında, “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda 6111 sayılı Kanun ile değişiklik yapılmadan önce alınan teşekkür belgesi, takdir belgesi ve aylıkla ödülün; başarı belgesi, üstün başarı belgesi ve ödül ile benzer nitelikte bulunduğu, teşekkür belgesi, takdir belgesi ve aylıkla ödül alan öğretmenlerin halen ...

Basari belgesi kac puan?

En fazla bir adet olmak üzere başarı belgesi alanlara 3, en fazla bir adet olmak üzere üstün başarı belgesi alanlara 4, en fazla bir adet olmak üzere ödül alanlara 5 hizmet puanı verilecek.

eTwinning sertifikası nasıl alinir?

Adım 1: Öncelikle ETwinning sertifikası almak için http://etwinningonline. eba.gov.tr/ adresine kayıt yapmanız gerekir. Kayıt işlemi için ''Register'' yazan yere tıklamanız gerekir. Adım 2: Girdiğiniz sayfada kullanıcı ismi, mail adresi ve şifre yazan yerleri doldurup kayıt olun.

eTwinning nedir nasıl yapılır?

eTwinning projeleri, planlanan çalışmaların, öğrenci merkezli etkinliklerle yürütüldüğü ve bu etkinliklerin çevrimiçi ortamda ortaklarla paylaşıldığı, farklı okullardan, farklı ülkelerden öğrencilerin işbirliğini esas alan projelerdir.