Vodafon kalan bakiye nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Vodafon kalan bakiye nasıl öğrenilir?
  2. Vodafone hangi tarifede olduğumu nasıl öğrenebilirim?
  3. Bimcell tarifemi nasıl öğrenirim?
  4. Vodafone Faturalı paketim ne zaman yenilenecek?
  5. Vodafone faturam ne zaman bitiyor?
  6. Vodafone Faturalı taahhüt bitince ne olur?
  7. Vodafone güncel tutar nasıl ödenir?
  8. Vodafone güncel fatura tutarı nedir?
  9. Turkcell Güncel Fatura tutarı ne demek?
  10. Vodafone Fatura nasıl iptal edilir?
  11. Vodafone fatura ödemeyince ne olur?
  12. Telefon faturası ödemesi gecikirse ne olur?
  13. Fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur?

Vodafon kalan bakiye nasıl öğrenilir?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Vodafone hangi tarifede olduğumu nasıl öğrenebilirim?

Vodafone Yanımda” uygulamasına giriş yaptıktan sonra, “Tarife ve Kullanımlarım” sekmesi altında bulunan “Tarife ve Paketlerim”e tıklayarak kullanmakta olduğunuz güncel tarifeyi görüntüleyebilirsiniz.

Bimcell tarifemi nasıl öğrenirim?

Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, *123#'yi tuşlayarak arama yapmanız yeterli. Arama sonucu, telefonunuzun ekranında bakiyenizi görürsünüz. 9333'ü arayarak; Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, 9333'ü aramanız yeterli.

Vodafone Faturalı paketim ne zaman yenilenecek?

Faturalı hatlar için; sahip olduğunuz haklar, fatura kesim tarihinizde gece 00:00 itibarıyla yenilenir, böylelikle yeni haklarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Faturasız hatlar için; tarifeye giriş yapıldığı tarih ve saat itibarıyla gelen bilgilendirme mesajına bağlı kalarak yenilenmektedir.

Vodafone faturam ne zaman bitiyor?

Vodafone faturala her ayın 1 ile 15 tarihleri arasında kesilmektedir. Vodafone fatura kesim tarihini ayın 1 ile 15 arasında seçebilirsiniz.

Vodafone Faturalı taahhüt bitince ne olur?

Taahhüt süresinin bitiminden önce Vodafone, müşterilerine taahhüt bitiş tarihinin de yer aldığı bir sms gönderiyor. ... Aksi halde müşteri, indirimsiz fiyatla tarifesini kullanmaya devam ediyor. Bu durum da fatura dönemi sona erdiğinde müşterinin yüksek miktarda fatura borcu ile karşılaşmasına yol açabiliyor.

Vodafone güncel tutar nasıl ödenir?

Sesli Yanıt Self Servis 7000'i ya da Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arayarak talep edebilirsiniz. Yanımda İnternet fatura detay sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Vodafone güncel fatura tutarı nedir?

Kullanım ve Fatura Güncel kullanımımı nasıl görüntüleyebilirim? Güncel fatura tutarı, Fatura İşlemleri sekmesinin altında bulunan Güncel Kullanımlar bölümünde “Güncel Kullanım Tutarı” olarak yer almaktadır.

Turkcell Güncel Fatura tutarı ne demek?

Faturalı Hat Turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın. Ana menüde en alt alanda bulunan "İşlem Merkezi" seçeneğinin üzerine gelin. Açılan ekranda "Faturalarım" altında yer alan "Güncel Fatura" seçeneğine tıklayın. Önünüze gelen sayfada güncel fatura tutarınızı görebilirsiniz.

Vodafone Fatura nasıl iptal edilir?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Vodafone fatura ödemeyince ne olur?

Vodafone Fatura Ödenmezse Hat Ne Zaman Kapanır Eğer borcunuzu 5 gün içerisinde ödemezseniz hattınız giden aramalara kapatılır ve size 3 gün daha ek süre verilir. 3 Gün içerisinde borç ödenmediğinde hattınız gelen aramalara kapatılır ve sizi arayanlar size ulaşamazlar.

Telefon faturası ödemesi gecikirse ne olur?

Fatura ödemesi gerçekleşmezse hat belirtildiği gibi kullanıma kısıtlanır. Yani herhangi bir kullanım yapamazsınız. Eğer faturayı ilerleyen sürede de ödemezseniz Türk Telekom tarafından fatura borcunuzdan dolayı icraya verilirsiniz.

Fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur?

Son ödeme tarihinden itibaren 1 haftalık ek süre tanınarak faturanın ödenmesi beklenir. ... Son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içerisinde size bildirilen ödeme SMS'lerini dikkate almadığınızda hattınız ek 3 günlük süre tanınır ve bu süre içerisinde ödemediğinizde hattınız tamamen kapanır.