Ne kadar internetim kaldı Bimcell?

İçindekiler:

  1. Ne kadar internetim kaldı Bimcell?
  2. Vodafone bana özel kampanya nasıl öğrenebilirim?
  3. Vodafone Kolay tarife nedir?
  4. Vodafone dijitale özel nedir?
  5. Vodafone dijital paket ne demek?

Ne kadar internetim kaldı Bimcell?

Bimcell internet, SMS ve dakika sorgulama ve kalan bakiyeyi sorgulama işlemlerinizi 9333 numarasını arayarak ya da *123# arama tuşuna basarak kalan internet paketlerinizi, SMS paketlerinizi ve dakikalarınızı öğrenebilmektesiniz.

Vodafone bana özel kampanya nasıl öğrenebilirim?

Vodafone Yanımda uygulamasındaki Bana Ne Var sayfasından size özel TL tekliflerinizi öğrenebilirsiniz.

Vodafone Kolay tarife nedir?

Kolay Paketler, nakit, banka veya kredi kartıyla direkt olarak satın alınabilen, bol internetli, çok avantajlı paketlerdir. Tüm bireysel faturasız aboneler yararlanabilir. TL bakiyenizle satın alma yapılamaz, direk olarak nakit, banka ya da kredi kartınızla satın almanız gerekmektedir.

Vodafone dijitale özel nedir?

Vodafone Dijitale Özel: Dijitalden kasıt internettir, yani internet üzerinden hat taşıma, yeni bir hat alarak gelme ya da internet üzerinden tarifeye baş vurma işlemlerine verilen addır.

Vodafone dijital paket ne demek?

Vodafone Dijital Koruma paketi; internetin virüs, zararlı yazılım ve siber ataklarından; telefonunuzu ve kişisel hesaplarınızı koruyan Dijital Koruma aboneliği ve HEDIYE 1 hafta geçerli 1 GB internet kullanım hakkı içerir. 1 hafta geçerli 1 GB internet kullanım hakkı tek seferlik olup, tekrar etmemektir.