KPSS sınav sonuçları açıklandı mı?

İçindekiler:

  1. KPSS sınav sonuçları açıklandı mı?
  2. TYT sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?
  3. LGS yerleştirme sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak?
  4. Ösym Tercih sonuçlarına nasıl bakılır?
  5. YKS yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

KPSS sınav sonuçları açıklandı mı?

KPSS ortaöğretim sonuçları 24 Aralık'ta açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

TYT sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK, TARİH BELLİ OLDU MU? ÖSYM tarafından açıklanan takvime göre Yükseköğretim Kurumları sınav sonuçları 28 Temmuz 2020 Salı günü açıklanacak.

LGS yerleştirme sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak?

LGS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Lise tercihlerini tamamlayan öğrenciler LGS yerleştirmeye esas tercih sonuçlarını ve boş kontenjanlarına 10 Ağustos 2020 tarihinde meb.gov.tr adresinden erişebilecek.

Ösym Tercih sonuçlarına nasıl bakılır?

Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar ÖSYM sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin (https://sonuc.osym.gov.tr) İnternet adresinden öğrenebileceklerdir.

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

Ek yerleştirme işlemine alınan tüm adayların sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr adresinden duyurulacak. Yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. Bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversiteler tarafından 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.