Sınıf rehber öğretmenliği kaç ek ders?

İçindekiler:

  1. Sınıf rehber öğretmenliği kaç ek ders?
  2. Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı derse girer mi?
  3. Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?
  4. Müdür yardımcısının ek dersi nasıl hesaplanır?
  5. Geçici görevli müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?
  6. Bağımsız Anaokulu müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?
  7. Müdür Vekili kaç saat ek ders alır?
  8. MEB Ek ders ne kadar?
  9. 15 Temmuz'da ek ders ödenir mi?
  10. Kasım tatilinde ek ders ödenir mi?
  11. Kasım ara tatilinde ek ders ödenir mi?
  12. Seminerler ek ders mi?
  13. Bu tatilde öğretmenler ek ders alacak mı?

Sınıf rehber öğretmenliği kaç ek ders?

Yazının 5. Maddesinde yazılı bulunan “Sınıf veya şube sorumluluğu verilen sınıf şube rehber öğretmenlerinin, anılan Kararın 6'ncı maddesinin beşinci fıkrasına göre haftada 2 saat ek ders ücretinden yararlandırılmaları, gerekmektedir” ifadesi uyarınca 8 ve 12'ler dahil tüm sınıf şube rehber öğretmenleri ayrıca bu ...

Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı derse girer mi?

MEB, ek ders esaslarında değişiliklik yaptı. Yapılan değişiklik ile yatılı ve pansiyonlu okulların pansiyondan sorumlu müdür yardımcısının haftada 28 saatinin ders niteliğinde yönetim görevi sayılacağı ve fiilen görev yapma karşılığında ek ders ücreti ödeneceği hüküm altına alınmıştır.

Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?

Bu itibarla, görev yaptıkları okulun yatılı/pansiyonlu olması yeterli olup, bunun dışında başkaca bir özellik aranmadığı dikkate alındığında, pansiyonlu okulların müdürü 30 saat, pansiyonlu okulların pansiyondan sorumlu müdür yardımcısının haftada 28 saat ek ders ücretinden yararlandırılması gerektiği ...

Müdür yardımcısının ek dersi nasıl hesaplanır?

Yatılı okullarda çalışan altı aylık geçici müdür yardımcıları haftalık 18 saat ek ders alırlar. Eğer geçici müdür yardımcıları haftalık 12 saat derse girerse 6+6 dan dolayı 6 saat ek ders daha alır. Toplamda alacağı ek ders 18+6 dan 24 saat ek ders yapar.

Geçici görevli müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?

1- Müdür yardımcılığı kadrosuna kadro boş olsun yada olmasın ek ders kararının 16. Maddesine göre geçici görevlendirme yapıldıysa görev süresi boyunca 18 saat ek ders ödenir.

Bağımsız Anaokulu müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?

Örnek 4: Kadrosu boş olan Anaokulu, İlkokul ve Ortaokula şartları tutan bir Müdür Yardımcısı ( Bir Yıl Müdür Yardımcısı Süresi Olan ) görevlendirilmesinde yukarıdaki üç şartın yerine getirilerek yapılan görevlendirmede Kadrolu Okul Müdürünün ek dersis olan 24 saat alınması gerekmektedir.

Müdür Vekili kaç saat ek ders alır?

Madde 23- (1) sayılı Kararın 10 uncu maddesinin birinci fıkrasının (c) bendinin; 4 numaralı alt bendi uyarınca müdür ve müdür başyardımcılarına ödenmekte olan ek ders ücreti haftada 4 saat, 7 numaralı alt bendi uyarınca müdür yardımcılarına ödenmekte olan ek ders ücreti haftada 1 saat artırımlı uygulanır."

MEB Ek ders ne kadar?

Buna göre 2021 yılının Ocak-Haziran döneminde brüt ek ders ücreti 23,21 ₺, net ek ders ücreti ise 19,55 ₺'dir. %20 vergi dilimine giren öğretmenlerin alacağı net ek ders ücreti 18,39 ₺'dir.

15 Temmuz'da ek ders ödenir mi?

15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü bu yıl pazartesi gününe denk geldi. Resmi tatil olduğu için bugüne ek ders yazılmayacak. ... 15 Temmuz 2019 Pazartesi gününe ek ders yazılmayacaktır.

Kasım tatilinde ek ders ödenir mi?

Kadrolu ve sözleşmeli öğretmenlere 18-22 kasım haftasında haftalık 15 saat ek ders ödemesi yapılacaktır. ... 2-) ücretli öğretmenler ara tatilden sonra görevlerine devam edecekleri için SGK çıkışı yapılmayacaktır. Sadece 18-22 kasım tarihleri arasında ek ders ödemesi yapılmayacaktır.

Kasım ara tatilinde ek ders ödenir mi?

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) gelecek eğitim öğretim döneminde kasım ve nisan aylarında uygulanacak ara tatiller, öğretmenler için mesleki çalışma dönemi kabul edileceğinden ek ders ücretlerinde herhangi bir kesinti yapılmayacak.

Seminerler ek ders mi?

EK DERS ÜCRETİ NE KADAR OLACAK? Ücretli öğretmenler seminer döneminde ek ders ücreti alamayacaklar.

Bu tatilde öğretmenler ek ders alacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığı yönetici ve öğretmenlerin ders ve ek ders saatlerine ilişkin kararla ara tatillerdeki, seminer ek ders sorunu çözüldü. ... Ücretli öğretmenler ise ek ders ücreti alamıyor.