Vatan'da Forever ne demek?

İçindekiler:

  1. Vatan'da Forever ne demek?
  2. Sabina Pitić nereli?
  3. TRT belgeseldeki Reşat nereli?
  4. TRT belgeseldeki Reşat kim?
  5. Reshad Strik ne zaman Müslüman oldu?
  6. Ailenin yeni üyesi kim sunuyor?

Vatan'da Forever ne demek?

Wakanda Forever kelimesi selamlama anlamına gelmektedir.

Sabina Pitić nereli?

Reşat Strik'in eşi Sabina Pitiç, 1985 yılında Saraybosna'da doğdu.

TRT belgeseldeki Reşat nereli?

Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Kariyerinin ilk dönemlerinde Avustralya'da "Blue Heelers" ve "Headland"da rol alan Strik, daha sonra ABD'ye gitti.

TRT belgeseldeki Reşat kim?

22 HAziran 1981 yılında Avustralya'da hayata gözlerini açan Reshad Strik, Bosna Hersek kökenlidir. Reşat, Avustralya'da tiyatro eğitimi alırken ülkede “Blue Heelers” ve “Headland” yapımlarında rol almöıştır.

Reshad Strik ne zaman Müslüman oldu?

Reshad Strik 22 Haziran 1982 yılında Avustralya'da dünyaya geldi. Babası Müslüman Boşnak, annesi ise Avustralyalı bir Katolik. Ailenin dördüncü ve son çocuğu olan Reshad Strik Kanberra doğumludur. Katolik annesi İslamiyeti öğrenip Müslüman oluyor ve Reshad Strik'in hayatı da bundan sonra değişmeye başlıyor.

Ailenin yeni üyesi kim sunuyor?

Sunucu Reshad Strik, bazen yüzlerce kişiyle birlikte Hindistan trenlerinin çatısında yolculuk ederek, bazen bir fabrikada sadece iki dolar karşılığında gün boyu tuğla taşıyarak, bazen de Çin'de sırtında ağır yüklerle sonu gelmez merdivenleri adımlayarak bu zorlu yaşamların kahramanları arasına katılıyor.