Istanbuldan Yalova Üniversitesine nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbuldan Yalova Üniversitesine nasıl gidilir?
  2. Yalova Üniversitesi nasıl bir yer?
  3. Yalova Üniversitesi Devlet mi özel mi?
  4. Yalova Üniversitesi ne zaman açılacak?
  5. Yalova Üniversitesi açılacak mı?
  6. Yalova Üniversitesi Açılacak mi?
  7. Yalova Üniversitesi Online mı?

Istanbuldan Yalova Üniversitesine nasıl gidilir?

Yalova'ya İstanbul'un iki farklı noktasından (Yenikapı ve Pendik) İDO aracılığı ile tarifeli ve karşılıklı deniz otobüsü ve feribot seferleri bulunmaktadır (Bkz: www.ido.com.tr). Daha sonra ise İDO İskelesi'nden şehir içi ulaşım araçlarıyla Merkez ve Safran Yerleşkelerimiz'e ulaşım mümkündür.

Yalova Üniversitesi nasıl bir yer?

Arkadaşım yalova üniversitesi yeni açılmış bir üniversitedir. Ve şu anda düzgün ve kendine ayit bir kampüsü yoktur. Hatta gecen sene bir iş merkezinin ust katında eğitim verdi. ve hatta bulunduğu konum cok güzeldir.İstanbul,Bursa,Kocaeli gibi büyük şehirlere de çok yakındır.

Yalova Üniversitesi Devlet mi özel mi?

Yalova Üniversitesi, Yalova'da kurulu bir devlet üniversitesidir. Yalova Üniversitesi, 31 Mayıs 2008 tarih ve 26892 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmış kanuna göre Yalova ilinde kurulması kararlaştırılmıştır.

Yalova Üniversitesi ne zaman açılacak?

2019-2020 eğitim öğretim yılı Yalova Üniversitesi Akademik Takvim ve sınav tarihleri ne zaman ve üniversite ne zaman açılacak konusunda bilgiler vereceğiz. Yalova Üniversitesi güz dönemi dersleri 16 Eylül Pazartesi günü eğitime başlıyor ve 20 Aralık Cuma günü sona eriyor.

Yalova Üniversitesi açılacak mı?

Uzun süredir çalışmaları devam etmekte olan Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin açılması Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla 06 Şubat 2021 tarihi itibariyle gerçekleşmiş oldu.

Yalova Üniversitesi Açılacak mi?

14 bin 500 öğrencisi bulunan Yalova Üniversitesi, 1 Ekim 2020 tarihinden itibaren öğrenci sayısının yüzde 60'ı ile yüz yüze eğitime başlayacak.

Yalova Üniversitesi Online mı?

Sınavlar online (internet üstünden) olarak yapılacaktır. https://uzem.yalova.edu.tr adresinden DERSE - SINAVA GİRİŞ menüsünü tıklayarak ya da doğrudan UBS sisteminden Online Sınav menüsünden sınava girebilirsiniz.