Ziraat Bankası cumartesi günleri açık mı?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası cumartesi günleri açık mı?
  2. Ziraat Bankaları hafta sonu açık mı?
  3. Ziraat Bankası mesai saatleri kaç?
  4. Ziraat Bankası kaça kadar açık hafta sonu?
  5. Cumartesi günü Bakkallar kaça kadar açık?
  6. Türkiye iş Bankası kaça kadar açık?
  7. Iş bankası kaçtan kaça kadar açık?
  8. Fırınlar kaça kadar açık hafta sonu?

Ziraat Bankası cumartesi günleri açık mı?

Ziraat Bankaları hafta içi her gün sabah 9'da açılıyor ve akşam 5'e kadar mesaiye devam ediyor. Cumartesi ve pazar günleri kapalı olan bankalarda hafta sonu ATM'den işlem yapabilirsiniz. ATM'ler her zaman açıktır. Ayrıca çok yoğunluk olduğu zamanlar Ziraat akşam 17:30 'a kadar açık kalabiliyor.

Ziraat Bankaları hafta sonu açık mı?

ZİRAAT BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ 2021 Akşam saat 17.

Ziraat Bankası mesai saatleri kaç?

Ziraat Bankası 8 Aralık 2020 tarihinden itibaren hafta içi 30 ve 00 saatleri arasında hizmet sunuyordu. Yapılan son açıklamayla birlikte Ziraat Bankası çalışma saatleri 4 Mart 2021 tarihinden itibaren 30 ve 00 olarak güncellendi.

Ziraat Bankası kaça kadar açık hafta sonu?

Ziraat Bankası Haftalık Çalışma Saatleri
Pazartesi:09.

Cumartesi günü Bakkallar kaça kadar açık?

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulama biçimine göre cumartesi ve pazar günü market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve çiçekçiler 00 saatleri arasında açık olacak.

Türkiye iş Bankası kaça kadar açık?

Hafta sonu açık mı, kaça kadar açık? Türkiye İş Bankası, pandemi nedeniyle alınan önlemler kapsamında 30 /30 saatleri arasında hizmet veriyor. İşte detaylar…

Iş bankası kaçtan kaça kadar açık?

1 saatlik öğle tatilinin ardından 13:30'da tekrar açılan İş Bankası şubeleri 17:30'da da tamamen kapanmaktadır. İş Bankası Mesai Saatleri : İş Bankası mesai saatleri 09:00 ile 12:30 arası ve 13:30 ile 17:30 arasıdır. İş Bankası Sabah Saat Kaçta Açılıyor? : İş Bankası şubeleri hafta içi her sabah 09:00'da açılmaktadır.

Fırınlar kaça kadar açık hafta sonu?

Cumartesi ve Pazar günleri 00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Fırın ve unlu mamul ruhsatlı işyerlerine ait ekmek dağıtım araçlarıyla sadece market ve bakkallara ekmek servisi yapılabilecek, ekmek dağıtım araçlarıyla sokak aralarında kesinlikle satış yapılmayacak.